har ni saknat mig?

Hej alles!

Jag vet, spindelväv på bloggen eller? hehe. Now i´m back! Asså fatta jag har ju facebook och grejer nu också shit, tur att jag tog bort min bilddagbok iallafall!

Sen jag skrev sist har mycket hänt alltså, lite punkter :

börjat skolan - tråkigt
färgat min utväxt - bra
oliver har körkort - mycket bra
har tagit tag i mitt liv och börjat på gym - fungerar
oskar har haft 18 års fest - toppen
jag har skickat ut inbjudningar till min tjejmiddag via sms - mycket bra det också

det är i stora drag det mesta. Lovar att hålla updaten bättre! ses love





bilde sen oskars fest i lördags


jag , facebook ?

Ja det är sant, haha jag är nog sist i världen med att skaffa facebook =)
men ikväll händer det!

Hår-dag

Hello!

Gick upp vid 12 idag , lite mer lagom med tanke på att skolan börjar på fredag, gäsp.
Kollade lite fri idrott och åt frukost efter det satte jag och emma igång med en sak vi hittade i Revyn
massa inpackningar och grejer. Vi fick ett ryck och körde ner till asmundtorp för att handla en plattång, men då hade den sista precis blivigt såld? OTUR JA TACK! Så vi handla de lite i affären istället , lite olika nyttigheter , mums
 
Emma ska snart och träna och jag funderar på att åka med det och sen gå hem till pappa igen. Vaf tycker ni om det? Eller ska jag gå hem till mamma och sen tillbaka? Det måste vara samma sträcka iallafall.

Yes. MeN PUSS PÅ ER!


turikisk yoghurt
flytande honung
och valnötter

Dessa sex stegen gjorde jag och emma, utan 5an nono inte klippa i det! Och håret känns faktiskt bättre så nu ska vi börja göra det en gång i veckan!

bilder från i lördags

Hej allihopa!
Update nu då,

Fredag : Först kollade på asmundtorp som förlora mot högaborg. Sen var jag tim , oliver hemma hos Oliver och kollade på baksällan igen.

Lördag : Vid frukosten satt jag och oliver och planera vad vi skulle göra, tyckte det känndes som söndag så var lite halv sega. Men vi stack iaf till centersyd och gick runt där ett tag. mysigt =) På kvällen åkte vi hem till mig hos mamma för jag skulle vara hundvakt till bella. Så jag och min älskling lagade god mat, försökte grilla men det gick inget vidare så vi stekte istället, hehe. Efter det spelade vi lite wii. Konstigt att alltid när jag ska använda spelet så är batteriena slut? Jaja, sen skjusa Oliver mig hem till pappa där pappa hade redan somnat så jag och emma kollade på snuten i holywood och 27 dressses. Efter det va vi på emmas rum och kollade på Björn Gustavssons klipp på youtube. Somnade runt 03.00.

Söndag : Vaknade klockan 15.00!!! Åt frukost sen gick jag ner till asmundtorp, blev hämtad där av Oliver och sen åkte vi hem till honom, gjorde inget speciellt =)

Måndag : Åkte hem från Oliver, och sen var mångaden som alla andra måndagar SEG!



Oliver fin han är =) hihi

me och bellis

Oliver på väg hem från centan, jag smygfotta han, hehe. Plus att jag blev åksjuk på bussen eftesom det var så många på bussen så jag fick sitta baklänges =(

bilder från torsdags


vi på bussen , lovisa ser inte så road ut


hon tyckte iheller inte det var kul när jag prova kläder ..


men när hon självprova "askungens kläning" var det kul


och sen fika vi på maddes , där hon fick välja precis vad hon ville. Sa vad väljer hon jo en negerbulle.HAHA


Här är min söta lilla prinssesa, så här fick hon runt i stan. Hon hjälpte mig välja block till skolan.
Behöver jag skriva att jag älskar min lillasyster?

hjälp , jag är rädd!

Förra veckan när jag skulle hem en snabbis till mamma och hämta mitt halsband blev jag jätte rädd! När jag skulle slänga något i min papperskorg på rumet ser jag ÄKLIG GRÄSHOPPA! ÖHHHH. Stängde dörren snabbt som f*n och har inte varit på mitt rum sedan dess! ÖRK.

MAamma sa lungnade att den säkert hade dött av varmeslag tills jag kommer till mamma igen om två veckor. Men vad säger Stefan då? Jo att den äkliga gräshoppan säkert var en hona och har förökat sig med sådär 30 ungar. ÖÖÖÖÖHHHH. hJÄLP MIG NÅGON!

Vad heter dit man ringer när man har problem med insekter?


old pic



Här är en gammal bild på mig & laura från jennys 18 års fest!

ha en bra dag!



me likes roxette

heldag med lovisa

Hej!
Nu sitter jag här färdig duschat och ska snart slänga i mig några mackor och städa undan på rummet. Sen ska jag ta min kära moped och köra ner till asmundtorp och därefter ta ut bella och gå med henne och hämta Lovisa på dagis. Sen ska vi hem igen lämna bella och ta bussen in till stan =) Jag ska ju som jag skrev igår föra över pengar på mitt kort ! Sem får vi se vad vi gör. Kanske fikar och shoppar något till oss. Me like!
Puss


här är en bild på lovisa för ungefär 1,5 år sen. (Hittade ingen nyare)

hjälp mig !

Jag har fyllt 17 år och ska ha fest/kalas.
HJÄLP MIG! Jag vill ha något tema men kommer ej på.
Tacksam för hjälp!





nu j*vlar ska här planeras

Pappa tycker inte jag planerar upp vad jag ska göra och sånt.
Suck jag planerar inte jag bestämmer mig precis innan det händer!
I alla fall..

Torsdag : hel dag med Lovisa, åka in till stan och mysa. Köpa KALENDER och sätta in pengar på banken. Senare på kvällen hem till Oliver och sova där.
Fredag : Kolla på Olivers match på kvällen mott högaborg i högaborg
Lördag : -----------------------
Söndag - ---------------------

HAHA egentligen kan jag inte planera längre än till imorgon men det får räcka. Det kommer säkert ändra sig endå!


i need a book

Åh nu har jag ingeting att göra IGEN. Så tråkigt, sitter och kollar på vänner nu på 5 an.
Och sen är det lycksfällan se om man kan lära sig något av det. Ja ni ser själv hela tv tablån i min blogg nu.


hehe jag är cool

mer presenter!

Har ju inte visat vad jag fick av min mamma =)




fick hängen till mitt armband =) en sko och ett hjärta!
Fick ockås en mysdress och sånt skydd till solglasögonen (:
tack mum

har inte varit hemma på två dagar, ojoj

Hej!

Nej just det, imåndags stack jag in till emilia och kajsa vid 6. Kollade lite på film och hade mysigt vi gick också och kolla på emilias lägenhet som var jätte fin! Hahah vi gick typ och la oss vid halv 2 och när emilia vakna hade vi lagt och hållt hand!!! HAHHAHAH pallar inte, jag kajsa och emilia sov i en dubbelsäng till sammans liksom.

På morgonen åt vi frukost men eftersom jag inte tålde så mycket så åt jag bara typ 2 köttbullar haha. Sen vid 2 stack jag ner till stan och mötte laura =) så vi gick och fika , satte oss vid nyhamn och kollade på vattenet och hade super mysigt! Vid 5 sa jag hejdå till laura och mötte emilia och kajsa vid stationen och 20 min försenade tog vi bussen till häljarp där jag gjorde vid mina naglar. Är en tjej där som håller på att utbilda sig och gör det för 200 kronor! Perfekt!

Därifrån dirket hem till min älskling där jag sov inatt =) Vi kollade på en dokomentär om hitler eller ja det är typ en film, men den va jätte bra. Ska bara hinna se del 2 också.

Nu ska jag kolla på tv och lata mig. 8 dagar kvar till skolan börjar!


fina va?

jag är världens bästa dotter!

Innan jag åkte hem kom det dåliga samvetet fram, har liksom itne varit hemma på hela helgen! Så jag gick in på ica och köpte massa ost och kex! Sen bjöd jag pappa och Grannen på ostbrika! snäll jag är alltså! Imorgon vill jag och shoppa, fika och vara allmänt social, får se om Emila kan annars blir det väl att jag får tvinga med lillsis. HÖHÖ.

Puss


Biooooooo och konstverk på vägen

Hej
Igår (lördag) var jag och Oliver på bio och såg den nya filmen med Jonny Depp, den var inte så bra som jag hade väntat mig. Vi åt mc och gick i helsingborg och myste. Skratta åt alla andra ungdomar som va stup fulla. Vi såg en som trilla av sin stol på mc en som tappa sin mobil i marken och en som somna på bion haha. Det blev nästan bråk på bion också ! En kille blev sur på en annan för att han "sörpla" hahah!

När vi kom ut från knutan såg vi att dom hade stängt av ven hel väg och målat på den? Fattade nada, men man fick tydligen gå på den och bilarna fick snällt köra på den andra sidan.




fint va? Oliver är också med på bilden. Och den fina väskan som jag köpte till honom.

bad , bad , bad

Hej !

Började dagen idag med gröt precis som alla andra denna veckan. Efter det sa jag hejdå till mina kära kusiner & co.
Efter det hoppade jag direkt i pooolen, sen har jag bara legat där hela förmiddagen sen lura pappa mig att klockan va två så jag gick och duscha och grejer, men den var typ bara 20 över ett så nu h ar jag missat typ 40 min sol alltså!

Nu ska jag packa lite grejer, fixa mig lite och sen vid tre kommer mamma och hämtar mig. Och senare ikväll vid sex kommer Oliver och hämtar mig hos mamma så får vi se vad vi hittar på ikväll.

Föresten! Igår när jag var hemma hos mammi såg jag presenterna, men jag klämde och kände inte på dem! Det gjorde jag faktsikt inte.
Puss




tomas sabo armband av min älskling

God kväll.
Precis när vi hade satt oss för att äta kom min älskling och av honom fick jag ett armband med en "hänge" som betyder tro-hopp-kärlek =) me like him!

Efter maten spelade vi något jag inte kan stava till. Men ni vet när man har nät och slår en boll över? Fast i vatten, spelade till 21 poäng tre gånger hehe, det va roooligt. Nu kollar vi på en film som farmor hade med. Marlye och Jag men jag har redan sett den på bio så funderar på att gå och lägga mig.
God natt!


han är bäst, min oliver

presenter


wiho , alla tycker om mig!


min present till mig själv

inte 16 längre ..

Hej alla!

Idag fyller jag 17 !! woho.. Jag känner mig mycket äldra redan alltså, bara ett år kvar till 18! yes.
Imorse när jag gick upp fick jag grattis kramar av alla, och på eftermiddagen kom farfar och ingrid så fick jag present av dom =) Nu har jag också fått av emma och pappa! Fick puder och två armband av emma , och pengar av pappa farmor och farfar. Av Susanne fick jag ett par jeans och en tröja. Och så klart fick jag många fina persenter av mamma sida när jag hade kalas där för typ en månads sen =) Tack alla! Nu ska jag ut och fixa. Puss på er!


ser ni någon skillnad? jag tycker jag fortfarande ser ut som 16

sommar och SOL , yes!


nu drar vi till helsingborg , se ya

God morgon !
Nu är vi färdig fixade och jag kan säga att det har varit vältrafikerat framför Emmas spegel, haha. Vi har precis ätit frukost tillsammans och duktig som jag är så åt jag gröt med bannan och mjölk, yes goott. Nu sitter jag med skorna på mig framför datorn och bara väntar på att vi ska åka. Jag hatar att vänta!

Fick reda på att Susanne & co stannar imorgon också ! WOHO.
För vem fyller 17 år imoegon om inte jag ? Har fått present av farmor idag när hon kom imorse. Visar i bloggen när jag kommer hem.

Pusss


update för tisdag

Hej igen!

Oliver var här innan en runda och hämta lite körskolegrejer =)
Eh och mamma fråga mig innan om hans mobil nr, undra vad dom har kokat ihop..
Annars har jag bara läst,ätit godis,och sovigt idag. i love

Nu precis har vi ätit nachoschips med massa olika dipor, goooott. Jag bad min mästerkock till faster att fixa det. Och som alla vet är mitt ord lag här hemma! Haha nej men hon va snäll och köpte grejor på vägen hem från farmor =) puss på henne!

Ikväll kanske de blir poker, och eftesom det står shopping på listan imorgon kanske man ska satsa en slant? ;) jag menar man har ju råd, ehm hahahah! Slut på bloggandet nu, nu ska jag gå och berätta fler "två tomater gick över en väg" skämt för min 2åriga kusin =) bara vi två som tycke det är roligt! MOHOOH. puss


innan vi stack på bio igår


foodi, gott gott!


me , äter ingen bra bild. Men va fasiken! hiih

sista jobbdagen today!!

Hej!
Idag har det varit min sista jobbe dag! WOOOHHOOO
Vill bara säga att jag aldrig vill bli vuxen och vara tvnugen att jobba. Tänka att bara ha semster typ 4-5 veckor om året? AHHHHHHH det skrämmer mig lite alltså, shit! Som tur är e det några år dit =) och när jag får ett jobb ska det vara ett kul och bra jobb som jag tycker om. Annars kan jag lika gärna plugga och bo hemma och leva på mamma & pappas mony ! hih.

Kan ju också säga att min arbetsdag idag gick hur galant som helst! Alla sa att jag ahde varit jätte duktig. Och om ni vill veta vad jag har lärt mig av min tid på boliden så är det att koka ägg & skära bröd, yes det är nog det. Och att gå upp innan sju på sommarlov? ja jag vet. Jag tycker för mycket synd om mig själv..

puss på er!





här är bilder som visa hur det såg ut när jag stämpla ut för sista gången!
hehe. yes i am retarded i know

pictures =)



nu har jag fått en bra start på veckan!

Efter jobb , ( SISTA DAGEN IDAG!!!!!!!) åkte jag hem, duscha vila lite och läste lite på min bok. Sen efter det åkte jag emma & susanne till helsingborg för att kolla på bio =) filmen var sjukt bra! hihi skrattade mycket! På vägen hem börja det ös regna, och då menar jag verkligen ÖS-regna! Så vad gör familjen Möller då? uh jo dom bestämmer sig för att bada! ja just det , hahahha. sjukt skönt att bara när det regnar vattnet blir mycket varmare då!





Nu ska jag snart sova , som sagt sista jobbdagen imorgon!
Har jobbat i 6 veckor nu. EFTERLÄNGTAT? eh JAAAAAAAAA

händer i veckan som det ser ut nu

Måndag - bio
Tisadag - mys med älskling
onsdag - shopping
torsdag - 17 ÅÅÅÅRRR!!
helgen - i don+t know


helgerna = inget bloggande

För är det så? På helgerna hinner jag helt enkelt inte blogga!
Så jag tar en sammanfattining här;

Fredag : Jobb först och sen åkte jag hem och fixa till mig. Vid fem kom oliver och hämta mig och så åkte vi hem till honom för han skulle duscha och sånt efter att ha jobbat. Innan vi åkte till hbg fick han en fred perry väska av mig HIHII. Vi hade faktsiakt ett år i fredags =) När vi kom till helsingborg köpte Oliver ett par converse skor till mig , vita =) wihoo han är bäst! När vi hade shoppat lite gick vi till en kinesresturange och åt fyra små rätter med glass och friteradbannan till efterrätt! mumsigt.. Efter att ha suttit där i nästan en och en halv timme gick vi till filmstaden och kollade på baksmällan. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Åh va bra den är!!! så sjuuuuukt rolig alltså. Efter att ha flörtat lite med tågvärden åkte vi gratis hem. Tack för en jätte bra dag älskling.

Lördag : Vaknade hos Oliver men då hade han redan åkt iväg för att spela match i göteborg. När jag kom hem fick jag nästan springa uppp på rummet ta andra kläder på mig för att det var ju 1000 grade ute i lördags. Mamma stod nere med bilen igång och väntade, vi åkte till helsingborg för att kolla när emma spela eskilscupen. Dock förlora dom på straffar, synd om dom ja. NOT! Hem igen, och vid fyra kom anton och ludvig (grannpojkarna) och eftersom jag och emma är så snälla ställde vi upp och passa killarna + Lovisa så att mamma, stefan, carina och ola skulle kunna gå på digiloo. Som tur va åkte jag iväg redan vid halv åtta och emma fick passa vildingarna själv , mohahha. Charlie Olivers storebror fyllde 20 i måndags men hade kalas på lördagen. Så ditt staack jag med min nya skinjacka, skit snygg va jag , heheh ne skoja.  Vid 01:00 var  jag skit trött och gick och la mig i oliver säng och somna dirket. Oppss, sen vi två kommer oliver hahahha , han bra - oj har du legat här hela kvällen? Han märkte inte ens att jag var borta =( heheh.

Söndag : vaknade hos Oliver idag igen, stack ner till asmundtorp och kollade 10 min på b-laget. Stack hem tilll mamma och packade och sen vit halv ett hämtade pappa mig. Hemma hos pappa var  det då livat, min faster +familj har kommit ner från huvudstaden plus att farfar och ingrid var här. Så vad gör emelie möller då? Jo hon går och lägger sig. Sleten som bara den alltså. En sak till! När jag bar in väskorna märkte jag att något var fel, sen kom jag på att pappa hade gjort om hela köket! Så duktig han är! Puss på honom. Glömde skriva att farmor kom hit nu på kvällen och hade mat med sig och efterrätt! Puss på henne också

RSS 2.0