min nya skinjacka , skit snygga va?


dena bilden la jag in bara för att ni ska få se mitt långa hår =)
hih som det har vuxit ( not) lite kanske? i dont konw. jo jag om nån vet ju, dah
HHÖH!


visst är den skitsnygg? i love

nu blev jag lite ledsen =(

jag vet jag vet jag veeeeeet. Men men ..

Ni som inte fattar , typ alla´? Pappa ringde mig innnan;

pappa - alltså emelie , du vet att det inte kommer bli något lag? Du har förstått det väl?

Jag - eh , jaha? jo jag fattade det men jag vill åhhh.

Pappa - Men jag har pratat med tränarna i svalöv och du är välkommen där.

Jag - suck ,, ja jag får se vad jag ska göra..

ÅHH .. nu är jag ledsen , jag fattade verkligen itne att det inte kommer att bli något lag, snacka om att tappa lusten för att träna med 94 lag idag? eh ja , jag ska dit idag men jag tränker inte träna. Får se hur det blir sen och så.

You know , i love soccer

NU FUNGERAR BLOGGEN IGEN!

yes! äntligen ..

Vet inte vad som har hänt men ni har väl märkt att den inte fungerar riktigt? Mög.

I ALLA FALL =)
Har bara jobbat hela veckan , sista veckan jag jobbar nu ju , woho eller ja på måndag nästa vecka också men det räknas inte !! Nu sitter jag hemma efter en av de mest stressade dagarna i hela mitt liv alltså, strömmen gick på jobb och kylarna mm sluta fungera, fattar ni? åh

Igår var jag i hbg med bellisen =) Vi gick mest runder i alla affärer och fick skoskav känndes det som hah , suck.. Det ända jag köpte var en skinjacka til mig själv, duktigt va? den kostade 500 kr på h&m så jag är nöjd med mig själv faktsikt. Men sen köpte jag lite annat också , hehe! Jag kände mig som tomten på sommaren.

Ikväll blir det träning, skönt att springa av sig lite.OK?! Eller jag ljög jag vill bara gå upp rulla in mig i täcket och sova tills imorgon men ack det får jag ej, måste få upp min underbara kondis. Yes.

Nej nu ska jag och mamma dricka kaffe. Hehe sitter ju och bloggar framförköksbordet nu. Ni fattar jag köpte ny minidata (inte rosa vit) föra söndagen tror jag det va. Mega nöjd är jag! pUss

tre dagar sen ..

Hej ! ¨Det har ju varit tre dagar sen jag bloggade, dålig stil av mig alltså Men jag ska försöka sammanfatta vad som här hänt och så,

Fredag: Jobbet först som vanligt, sen åkte vi till bakken (nöjespark i danmark) för att Laura fyllde 17 ! Wiho. Åkte inte hem därifrån förens vid halv ett. Kom då lagom hem till slutet på helsingborgs festivalen och tåget hem var proppat! Shit alltså.. Sen hämta stefan oss vid stationen och efter det var det rakt hem och sova kan jag meddela!

Lördag: Efter frukost åkte Oliver hem men han kom tillbaka lite snabbbt igen, jag fick för första gången backa ut och köra typ en meter med en bil´!!!! Och det fick faktiskt bra! Wihooooo. Sen kom kusinerna hit =) mysigt, åt grillat och chokladpudding till efterrätt,mums! När jag och Oliver blev trötta på allt srpringade och skrikande hit och dit stack vi hem till Martina och Kent. Där blev det fram åt kvällen ös med massa 80 -tals låtar , haha hur trevligt som helst. Vi fick också chokladmosse där , ojoj inte bra men skkkiit i det! Sen sov vi hos Oliver.

Ja , och sen va det då lördag, vaknade hos Oliver (hemskt vad jag skriva Oliver hela tiden, har typ srkivit hans namn 10000 gånger? haha) Mamma hämta mig vid två och nu sitter jag här =) Har kollat på sherek den tredje som var jätte bra.

Haha en sak till bara, Challe (olivers bror) håller på att måla om sitt rum och när jag vakna stod hans tjej Natha och målade när han jobba, så ja liksom okej? Så tänkte jag att jag måste göra nått med Oliver rum , så jag bäddade hans säng=) hihih snällt va? Yes rätt ska vara rätt eller jag nått sånt..

Puss på er och förslåt för den dåliga uppdrateringen!




jag tror jag är sjuk igen =(

Hade ont i halsen när jag vakna och känner mig hängi nu , så nu ska jag vila ett tag.
Puss

nattbloggning

varit med mina girls nu. Emilia skrev innan och fråga om jag skulle med hem till issa där natha också va. Klart jag skulle! Haft en skit mysig kväll =) Inte så kul att jag ska upp om sex timmar dock. suck

god natt på er!

men jag vill ju ha en rosa data

Jag har varit på rosadata jakt nu ett tag. Min gamla burkbärbaradata är ful och kass. Jag vill också köpa en data själv så jag kan ha den hos både mamma och pappa =) Jag hittade iaf denna datan idag i stan när jag var ute och tog dö på tiden medans jag väntade på Oliver. Så va tycker ni? Ska jag köpa eller vet ni någon bättre rosa?
Denna kommer från asus och kosta 4576 kr.


vad jobbar jag med?

Eftersom jag inte har något annat att skriva om så kan jag berätta lite om ni lovar att inte tröttna för fort!
Min mamma jobbar på kontoret på ett företag som heter Boliden Bergsöe, dom gör bilbatterier och sånt annat trams som ingen bryr sig om. Eftersom dom jobbar med bly så får dom inte åka in och ut från frabriken som dom vill. Ochn ni kan ju själv tänka er 50 manliga män ( om man kan skriva så?) ni fattar sånna som äter JÄÄÄÄTTTE mycket. Och därför har dem som de kallar det en marka, ungdomar det betyder typ matsal.

Det är där jag kommer in i bilden haha!
Jag jobbar där kokar ägg skär bröd ,lägger fram pålägg mm. Inte särskilt ansträngande. Under mina 4 första veckor har jag läst ut tre böcker, så ungefär på den nivån är det. Jag börjar halv 8 och slutar halv 2 så det är perfekta tider! Me like.

Hade jag inte glömt mobilen hos oliver hade jag kunnat visa er eftersom jag var duktig idag och tog bilder =)
Puss

hellu alles!

Haft en bra onsdag? även kallad mini lördag? Jag har!
Eller ja,.

Mina skor på jobbet är inte dom bästa precis, mina fötter är för små och när jag gick idag så trilla jag så på sidan, ja ni fattar inte ändå men jag har sjukt ont i min fot =( Ovan på det så här , jag har fått sjukt många finnar!!!!!!! Fram med det medlet mamma köpte till mig i feman typ! I dont have finnar , no no. Just det, imorse vaknade jag av att jag skulle dra ner mina hotpants för dom hade kasat upp? Iaf så hade en tråd fastnat i min pircing, duma allt! ÅHHHHHH

På jobb hade jag ingen bok att läsa så tiden gick super långsamt. Jag har även lyckats döda solroserna på jobbet, frågan är nu om jag vågar vara där när hon som egentligen jobbar kommer tillbaka.... oj oj

Finns det något bra på t v idag? Nån som vet?
PuSS

HELVETES PIRCING. och nej jag "smalar" inte in mig det ser bara ut så jag vet haha!

dålig uppdratering , i know

Har inte varit inne på bloggen på typ två dagar ! fattar ni, jag som är en sån data nööörd. NOOOT!
Såg att jag hade fått lite komenterer och folket! det är inte så svårt hehe. Nej jag ska inte kräva för mycket av er!

Att uppdratera har jag inte så mycket, jag blev skrämd av en hare idag på väg till jobb, sket nästan i byxan (ursäkta språket)

Sen har jag och Oliver lagat mat och varit på kalas hos hans morfar , kul!

Nu är jag helt slut, klockan är kvart i 1000 , nej men i 11 och jag måste verkligen sova.
Puss

när jag inte orkar skriva lägger jag in musik , sorry


lite musik så här på eftermiddagen (frukosten?)


Darin - run away.. jag har börjat tycka om darin faktiskt !


Och dena här med michael och britney är ju bara sååååå sjukt bra!

Och ja jag vet att det är michaels låt men den är änu bättre när britney är med!


mega försenade bilder sen karnevalen


 Jag och Nathalite =)

Elin är på bra humör , hih

Jag får en kram av issa , nathalie i bakgrunden

Jag och elin, dansar tror jag? haha =)

vi ska vila lite nu, bara öva på våra poser först (haha)









svenne bannan , hiss eller diss?


äntligen fredag!

Hej alla! Vist har veckan gått snabbt? tycker jag i alla fall. Nu har jag precis läst ut en bok till aldrig fucka up ni kanske vet att det är tvåan till snabba cash? Den var sjukt bra, men hade ett konstigt slut. Efter jobb hämta mamma mig, och nu sitter jag här hemma och ugglar, oh jag har så ooont i min rygg =( känns precis som om nån hade behövt sätta sig på den eller något och rätta ut den, blä på det.

Ikväll är det grillkväll =) våra grannar och nån annan kommer hit, ska faktiskt bli mysigt. Sen när Oliver har slutat jobba ska jag hem till honom och sova där tills imorgon, mys! På lördag har Jenny 18 fest, får åka in till staden imorgon och köpa något, kan ju också passa på då och åka hem till mormor&morfar och fråga om mormor kan hjälpa mig att korta banden på klänningen jag fick av oliver, mm

Jag och mamma skulle igentligen anmäla oss till sån övningskör kurs, men det är ingen bråska. Stefan säger dock att Emma kommer få körkort före mig, liksom det hoppas jag inte? För det betyder att jag fortfarande behöver åka buss när jag är 21 och det tillåter jag inte liksom. Han teori baserar han på att emma EN GÅNG har backat ut mammas bil från uppfarten, jag har aldrig suttit bakom en ratt ( om jag inte har låtsas kört medans jag väntar på den som ska köra) så jag tycker det är orättvist.

Nu ska jag fika med mams och stefan.
Puss. & ingen som är sugen på kläningen?

tänk när hon var såhär liten , miss it

Snacka om att ha kommit i trotsåldern? Lovisa får inte vara med hampus och hans kompis när dom leker krig. ( inte för att små flicker ska tycka det är kul precis) Så nu springer hon och skriker som en gris! Jag har feber och huvudvärk så det är verkligen toppen! Hon har också lärt sig att skricka sånt skrick som skär i en, tror ju för fan hon har tappat ett ben eller något?!

Kommer ihåg när jag och emma var små, hemma hos pappa i skogen när men blev biten av en pissmyra, man skrek tills man blev blå i huvudet, nu förstår jag för en gångskull varför pappa blev irriterad då..


Det är fruktansvärt! men jag säljer en klänning ..



Den är från gina och jag har bara haft den på en gång. Och det var när vi fotograferades så jag hade den på mig i max 20 min. Den är svart och är tajt över boopsen, och sen blir den lite utsvängd neråt. Den har också guldiga knappar på vänster sida.

Så någon som vill köpa den? Jag köpte den på gina för 199 kr men säljer den för den som budar mest. Jag älskar alla mina klänningar men deta är helt enkelt inte min stil alltå.
Puss på er
(lägg en komentar om ni är sugna på den, eller skriv till mig på [email protected])

fisketur !

Hej alles!

Igår var vi ju ute och fiskade men innan det hade mamma smycketparty som sagt. Och blev jag lurad och köpte något? yes .. åh va trött jag blir på mig själv alla smycken kosta från 40 upp till 299 kr men ändå lyckas jag skrapa ihop ett halsband för 450, suck jag är hopplös.

Ute i öresund fick vi inte någon större fångst precis, blev några små fiskar som vi fick kasta tillbaka. Och vem fick första fisken? ahaha , jo jag så klart!! Och Oliver fick sin första fisk i hela sitt liv hihi , eller ja han fick faktiskt två stycken till och med! Så glad han blev han såg ut som ett litet barn =) hehe!

Annars fick jag bottennapp och trodde att det var någon mega fisk där nere som försökte dra ner mig istället, hampus och jag blev sjösjuka men hampus fick inte kräka i vattnet för mig ( då hade jag också kräkt) Stefan berättade hemska grejer som tex att båtar hade försvunnit och sånt, suck igen.
Hahah!


stefan kör ut


Hampus ( innan han blev åksjuk)


Den ända bilden jag tog på mig och oliver, så den får duga


Oliver är glad =)

tiden går snabbt


tänk att jag fortfarande är llika kär i honom.
Och det har snart gått ett år.

jag vill ha!

Vem har liksom aldrig velat kunna fota under vatten? Det finns en kamera som kan göra det nu, den kostar 1990 kr tror jag. Men vist är det häftigt? Jag vill ha en sån jätte mycket men det är lite mycket pengar att lägga ut, kanske kan dela med någon?
 
Sökes : Nån som vill dela en vattenkamera med mig? Jag kan tänka mig att betala typ 200?


idag händer de grejer!

Mamma och emma hämtade mig efter jobb, och då stack vi direkt till läkaren nu har emma också fått halsflus , HAHA!

Ikväll ska Mamma ha smyckeparty, ja ni som inte fattar .. det är alltså att en försäljare kommer hem till en och så bjuder man massa vänner som kommer. Så visar föräljaren smycken och berättar om dom, alltså i klartext =föräljaren lurar alla korkade besökare att hon har speciella priser bara för dom och att de tjänar sååååå mycket på att köpa nu och att dom är speciall tillverkade i tunisin eller något sånt. Och funkar det? ja jag tror faktiskt det, uh får väl visa upp i bloggen om jag köper något. Och om jag råkar köpa något är det emot min vilja ska ni veta! Då är det pga att jag har blivit munipulerad och lurad!

Efter "partyt" ska jag stefan & kanske Oliver och fiska =) hehe ut med båten och fånga massa torskar ihih men sen slår stefan ihjäl dom =O och det gillar inte jag , usch han drar ut inälvor och sånt.

Puss på er =D

pep musik när man är trött och måste städa

 






usch vad man blir trött av att jobba

Åh , jag glömde min bok på jobb attans! HAHAH en rolig sak? Jag satt och läste bakom kylskåpet alltså framförkassan och så tappade jag mitt armband när jag satt och läste så ser jag att mamma sitter på datastolen lite längre bort i köket, haha what? då hade hon suttit där i 10 min och väntat på mig så satt jag framför henne , AHAHAHAHA! Dem som va i markan och åt trodde nog vi va dumma i huvudet =P

Efter jobb åkte jag och mamma till apoteket och sen vidare till city gross, där min älskling precis hade börjat jobba. Nu är jag hemma ombytt till myskläder och förbereder mig för en tupplur i min underbara säng! Bellis får göra mig sällskap.

Och just det! Mamma, jag och Emma har beställt foto från the studio nu, jag beställde ett foto på mig 50x70 , oj tänkte jag ego jag är? Så jag beställde ett på mig emma och Lovisa också. Men min oro om att jag va ego gick ner snabbt när jag såg att emma hade beställt TRE foto på sig själv , haha!

God natt ett tag!

bellis vilar när jag sitter vid datan, aw jag vet hon är världens sötaste

ja , jag vet jag att jag är tjatig!

men min älskling är såå bäst =)
Här är förresten klänningen jag fick av honom när han kom hem från kroatien;



Och här är tacosen vi lagade som oliver är jättestolt över , haha

min älskling är hemma, yes!

Han kom hem till mig igår , och hade snaggat sig....
Haha men det var faktsitk fint! mycket finnare än förra gången, kan bero på att han är neger typ ? Iaf vi stack in till stan ett tag ot på rodos (pizzeria) och hyrde filmer på hemma kväll. Det var ju inte så kul på karnevalen precis. När vi kom hem till Oliver fick jag en kläning av honom! ÅHHHH han e sååå söt. Ska vissa den i bloggen nån dag , är för trött idag =(

När vi vaknade i morse åkte vi hem till mig nästan direkt, var själv hemma ju alla andra va på bonbonland. Så vi åkte bort till affären och köpte mat , eller ja tacos så duktiga kockar vi är alltså. Nästan så man borde annmäla oss till hell´s kitchen haha. Nu har vi varit ute och gått en runda och försökt få ihop när vi kan åka till gbg. Vilket dock inte ser så lovande ut, inte lätt när båda jobbar och har träning och grejer, suck! Jaja vi hittar väl nått , höhö!

Nej ni , nu somnar jag snart med huvudet i skärmen.
God natt! och en sak till, det är skönt att ha min älskling hemma

bilder sen karnevalen


så här såg jag ut , som vanligt får ni vända på datan

timbuktu på sen, klart stod vi längst fram!

Jag och issa mitt i publikhavet, haha

the studio

Vi var ju och fotograferades igår =) ja mamma emma och lovisa.
Här är några bilder

vi drar till karnevalen , vi drar till karnevalen

Yes! Nu är karnevlaen äntligen här! wiho
Ska ta bussen in 8 med natha och sen spelar ingen mindre än timbuktu klockan 11 ikväll så det blir en sen kväll idag! Ojoj, jobb imorgon , men det fixar jag fredag då ju! Och nu är det bara tre dagar till min baby kommer hem =)
Puss på er! Och ja ? så klart lovar jag att fotografera!

Denna låten tycker jag är jätte bra! dunk dunk haha

Grattis lill sis!

HAHA ja , min lillasyster blir fjortis =) och istället för att sjunga vi gratulerar här i bloggen lägger jag upp en annan låt , hehe lyssna gärna. Mamma och pappa så här kommer det vara nu är Emma fyller 14 år ..


Grattis världens bästa lilla syster! Jag älskar dig

bolt är ju faktiskt bra!

Efter jobb idag körda jag I ÖSREGN hem till mormor och morfar. Mormor hjälpte mig att laga två par byxor så jag slipper köpa nya =) hehe sparat nån tusenlap nu! vad det ekonomisk eller?

Sen körde jag hem till pappi och hämta emmas present =)hon fyller år i morgon för er som inte vet det. Annars idag har mamma stefan emma och hampus stuckigt för att kolla på bio. Så jag och lovisa hyrde film och köpte lite godis. Hahah som jag skratta år filmen ,BOLT då alltså speciellt dem duvorna! såå himmla rolig , hahaha

Hoppas Lovisa är trött , eller att biogänget kommer snart, för jag år duktig trött.

man blir trött av att arbeta , ja


FAN VA BESVIKEN JAG ÄR!!!

Trode äntligen att det hade gjorts en låt om mig! Men tydligen har jag fel , attans också! Jaja jag sjunder EMELIE i refrängen i alla fall för vist låter det som han sjunger det?


jag är för trött för att gå på bio vad är fel på mig?

När mamma hämtade mig efter jobb frågade hon om jag ville med på bio imorgon sjävlart sa jag ja direkt ju. Men efter ett tags tänketid ändra jag mig, jag orkar inte helt enkelt dem här tabletterna tar dö på mig! Så jag har bestämt att jag och Lovisa ska ha en mys kväll istället, yes.

Just det ! när jag kom hem var emma duktig och hade börjat städa gadroben så jag hjälpte henne lite =) hih!
Åh ja , Oliver svara inte på mina sms =( men jag vet att han lever iaf! För challe svarar på nathas, bäst för Oliver att han inte har några pengar kvar haha! så rolig jag är. Nu ska jag snart iväg på träning, dock inte träna *host host*.
 Håll koll på min blogg idag alltså! för snart kommer ett inlägg om modelleri? hehe de ni! =)

en städad gadrob på sne, bilderna vill helt enkelt  inte vända sig!

men jag blir aldrig sjuk ju?

Efter jobb idag hämtade mamma mig och stack vi till stan, hittde ett par nya bikiinitroser som är vita och gröna. Trött på att bara gå runder på stranden och vara svart.  Efter det åkte vi till sjukhuset där jag skulle kolla min hals, har haft så sjukt ont i den sedan i fredags, har inte ätit i heller =(

När vi väl va där kollade en läkare på min hals först och sen skickade han vidare mig till lab? (kände mig som en labbråtta) När jag kom dit såg jag två översminkade tanter som säkert hade varit där i hundra miljoner år. Det var liksom shof shof, dem nästan slängde ner mig i stolen sen tar den ena tempen på mig. Frågar hons snällt om jag kan vrida lite på huvude eller något? Nej hon tar tag över det ena örat och trycker in tempen så den nästan nudda vid hjärnan! Inte nog med det, direkt efter tar den andra sköterskan mitt finger och ska göra ett blodprov(och det finns väl ingen mer än jag som är rädd för spruter när man snart är 17? eller vill gärna veta då!  ) så utan att jag är med sticker hon mig i fingret , och det är väl självkart att jag drar bort fingret? Jaha , så nu har jag ont i fingret också.. Åh äntligen färdiga tänker jag, men nej. då sticker dem ner topps och grejer i min hals så när jag klöks! USCHHH

Jaha så nu ska jag gå pencellin i tio dagar, blä hur ska jag kuna svälja tableter när jag nästan inte ens kan svälja vatten? Läkaren sa till mig att det var en "regäl" halsflus så jag skulle komma tillbaka direkt om det börja göra mer ont. Ojdå =(

Tur i alla fall att Oliver kommer hem om fem dagar, och då smittar det inte mer =) hihi!
Jag kunde inte äta på jobb, ( fil bannan, kaffe)
Så när jag kom hem lästa jag NU och drack en halv smoothe. åh


åh jag vill ha!


Kolla så fin den är med massa krumelurer på sig ! Haha
Undra om jag tänker köpa en sån när jag har fått min lön? uhm
Min andra dator gick ju i pension för sådär ett år sedan snart dax att begrava den ju, hahaha

Nu ska jag kolla lite tv och sen sova , jobb imorgon
all alone , min upplärnings tid med anki är över.. dadada

jag saknar honom



Nu saknar jag min älskling =( åh
Men han kommer hem och 6 dagar så jag överlever nog, knappt

min medecin


klänning från veromoda
mjukisshorts från h&m
skor från vila
och linne från veromoda.

förlåt för den dåliga kvaliten!
Haha ! min fot är med på bilden också , usch

usch på att vara sjuk..

igår var mamma och stefan med på cykel festen ju och då fick jag och emma passa hampus och lovisa. Så vi gick bort till pizzerian när dem skulle äta efterätt hos oss. Jag kunde inte vara kvar där länge eftersom jag mådde piss.. så jag stack hem och tog tempen visade sig att jag hade feber plus att jag har haft skit ont i halsen hela helgen, ni vet när det gör så ont så man inte ens kan svälja? Jaja, men på efterätten var iaf oliver faster här och hon berättade för mig att man kunde ta salt och vatten och gurggla, så vist jag prova det. Längdensen jag gurggla dock så jag råka svälja det och vips stod jag och kräkte i vasken ÖH! Sen efter det har jag inte fått behålla någt =(.

Vakande i morse och kände att febern hade gått ner men jag kunde fortfarande inte äta något, när mamma fråga mig om jag ville med till nova för att handla presenter till emma som fyller år på torsdag sa jag så klart ja. Hur sjuk man än är kan man alltid shoppa =) right?  Så vi handla det vi skulle plus lite till och nu har jag fakitst inte lika ont i halsen längre, vilket mirakel!

färdiga för fest!

         

Här är vad jag har på mig idag, jeansshorts från h&m top från veromoda och diadem från gina =)
Vad stefan har på sig vet jag inte, han gick förbi när emma skulle fota mig så jag sa att han fick vara med. Annars blir han bara så tjurig och tycker vi är löjliga som fotar varandra! Hehe

Tänkte på en annan sak. Jag jobbar ju som " mattant" på mammaas jobb och tänkte berätta en sak som låter ganska dumt. Vi säger att en kund lämnar en tjuga och men ska betala 14 kr så säger jag:
- Här får du sex tillbaka
Kan misstolkas?

pigg och glad!

Imorse vaknade jag av mig själv klockan fem snacka om överpigg? Så jag byte påslakan och bäddade sängen vist är jag bra? Jobbet idag gick bra =)
När jag kom hem bade jag lovisa och hampus. Nu har jag precis vispat grädde till min mamma som hon ska ha på tårtorna , mumsigt! Om en kvart kommer gästerna, emma jag och hampus ska fira våra födelsedagar och eftersom alla fyller år inom en månad slår vi ihopa det! wiho

Håll utkick i bloggen för snart kommer bilden på vad jag har på mig idag!

min väl bäddade säng som sagt!

jag har sovigt från halv tre till tio

Ja det är faktiskt sant, nr jag sluta jobba gick jag ner om till stranden en sväng och sen åkte jag hemma tidigare för jag var så himmla trött. Fick ju bara tre eller fyra timmars sömn i går usch. Så efter att ha gå runt och tjatat på alla andra att dem måste träna stanna jag hemma själv. Min kropp ville inte röra sig ur fläcken.. blä

Så det va nu precis mamma väckte mig och sa att jag måste äta något, halv tio? var tog min torsdag vägen egentligen? Men man måste som sagt ha nån vilodag, har ju fult  upp resten av veckan också!
förlåt för att bilden är sne men jag orkar inte vända den. Ni får väl vända datan eller något
Bilden är innan amys fest.

helt slut och ikväll är det fest!

kom från jobb vid halv två som vanligt. Tog bussen till mormor & morfar , mormor skulle ju hjälpa mig att sy in min klänning =) och medans hon syde och fixa stack jag ner på stranden. Haha jag och natha somna brevid varandra och issa tyckte vi var tråkiga så hon åkte hem.

Nu har vi precis hämtat min kläning och lämnat av nathas kusin som hon är barnvakt till. Ska vila lite nu och sen ska vi så smått böra gör v oss =) Hoppas det blir roligt ikväll!

och jag saknar oliver jääääätte mycket, åh
mamma berätta att dem hade bestämmt sig för att åkta till bonbonland söndagen den 12, perfekt då kan ju jag följa med! Kom sen på att det är samma dag som oliver kommer hem =O Haha hoppas bara för oliver bästa att han vill sova hos mig sen på kvällen även om jag kommer hem sent eller han! 

puss 

RSS 2.0