nu känner jag mig fräsch!

Har målat mina naglar nu, så duktig jag börjar bli på det alltså ! =) ibörjan målade jag hej vilt men nu har jag börjat få grep om det! Fundera på att hoppa in i duschen och annvända min nya peeling som jag köpte på kick idag men jag orkar inte får göra det imorgon istället. Jag köpte också en ansiktmask på kicks så det får jag prova hos natha imorgon!

Blä på mig för nu ska jag sova. Jag går och lägger mig vid 10 nu eftersom jag går upp halv sex så jag får min skönhetssömn haha!

vist är jag duktig !

peelingen kostade 175 kr och ansiktsmasken 20 kr så jag hoppas att peelingen är bra!
Hon i affären lovade att den skulle vara bra, men vad gör inte dem för att sälja? Dumma försäljare..

från 34 till 42

Kommer ni ihåg när jag skrev i min gamla blogg att jag fick på mig en kläning i st 34? Haha efter stranden körde jag och natha till stan och kollade i lite affärer. Inne på gina hittade jag en skit fin kläning i st 42 , jag vet vad ni tänker, passa den dig? Och nej det gjorde den inte den varförstor med passsa mig perfekt över bobbsen hihi =)

Stranden idag var mysig som alltid synd bara att det hade flötit in massa äkligt grejs.
Och just det jag var på massage idag på jobb, snacka om att vara halvdöd när man går där ifrån! Haha

Puss på er!


jag inne på h&m

är jag för gammal för bonbonland?

För ett tag sen berättade mamma att vår familj tillsammans med tovatt och lindas familjer skulle åka till bonbonland och att dem fundera på att åka på en månda. VAAA MÅNDAG ? DÅ JOBBAR JU JAG FÖR TUSAN. Så kommer det snacker " med det tycker väl inte du är kul" eller " det är väl du för gammal för" what? Är jag för gammal för att åka karuseller och göra egna klubber? tror dock inte det alltså. Så nu har dem bestämmt sig för att åka på en helg så den älsta kussen kan hänga med , snällt va =) jag vet liksom att dem vill ha mig där så jag kan springa runder efter alla minibarn och att dem kan sitta pe en utecafe och drika öl. Yes dem är inte dumma alltså..


mys med natha =)

Även denna måndag började med jobb och sen drog jag vidare till stranden. Låg där med hanna, linnéa,kajsa, amy m fler. När vi var färdig stekta och stank av cocosolja stack vi haha. Jag och natha var sugna på något gått så vi cyklade till don pedor och beställde kebabsallad och kall cola! ÅH så gott det var, jag brukar inte tycka om det såå mycket men det var så himmla gott!

När vi hade suttit ett tag bestämde vi oss för att cykla hem.. alltså till asmundtorp det är sjukt långt för ni som inte vet. Plus att vi hade motvind, usch. När vi körde förbi ÖB stack vi in där och kollade runder, jag hittade två vaser och två ramar som jag köpte och natha hittade en smutsig tavla aw så hon kunde inte köpa den haha!

Nu är jag i vilket fall som helst hemma och kollar finalen (u-21) med sis.
Puss

natha äter =) hehe

snacka om dö väg!


god natt!

Yes nu tackar jag för dena söndagen, ha
Ska faktiskt upp tjugo i sex imorgon och ta bussen till jubb.. så det ska vara? pengar pengar Efter jobb blir det stranden med natha och flera =) Sen blir det väl att jag åker hem och fortsätter på mitt rum som ser helt upp och ner vänt ut. Har moblerat om och på något konstigt sätt har jag typ tre sopsäckar med skräp? liksom what? var kom allt det ifårn? Jag tror att jag är bra på att gömma grejor alltås!

God natt!

puss på min älskling

fika och mys med kusinerna

kom precis hem till mamma stannade på vägen och handlade fika, fick reda på att min moster m familj alltid kul! Så det blev jordgubbar,glass,daimtårta och vaniljsås fanns ganska mycket att välja på! i like ;) Sen efter vi hade fikat bada vi lite jag mamma och emma köpte en minipool till lovisa och de stora barnen + jag bade i den andra poolen!

Vist är det mysigt med familjen ibland? Jag natha och palle kom fram till att man bara tycker om barn man känner eller är släkt med. Andra barn är oftast skit jobbiga eller tröga, är det inte så? Tycker vi i alla fall.


alles utom mamma och moster + lovisa

jag i lovisas pool

Bella posha lite =)

nu har min älskling lämnat landet

Ja =( åh nu har Oliver med familj åkt till kroatien och jag vet i fan hur jag ska klara mig i två hela veckor utan honom! ÅH, det är väl tur att man har tjejkompisar och så klart killkompisar. I

går till idag sov jag hos Oliver vi badade i deras pool och spelade poker, heh mys. Sen hämta pappa mig och natha (hon sov hos challe) sen stack jag hem snabbt och packa och sen blev det stranden! Sjukt mycket folk där och jag hade som vanligt kul! Först låg vi borta vid campingen men sen flyttade vi oss och la oss med linnéa , my och dem. Efter ett tag där la vi oss hos hp-arna (läs häljarparna) Och tror ni man kan gå ut på piren utan att skada sig när man är med dem? Tror inte det nej..
 
jag gjorde sallad med kyckling och feta ost och hade med! Gott

Se som jag råka riva mig själv när markus och nypan skulle putta i mig.. aj

typsigt killar?

Idag var jag och nattis ute med våra voffisngar. Natha har en rottis och jag har min min bella sååå söta tillsammans ska lägg upp en bild i nästa inlägg! När vi sen skulle kolla på olivers match betalade vi inträde för första gången och köpte lotter, och gissa vem som vann ?!?!?!?! JO för det gjorde vi, 250 kr rakt ner i fickan. GÖTT!

Då tänlte jag och natha att vi kunde ju göra något så halv mysigt eftersom oliver och charlie åker till kroatien i två veckor imorgon. Vi föreslog att vi skulle köpa mat för pengarna åka ner till stranden och grilla, mysigt eller hur? Men vill killarna det ? neej..


vem är snyggast i u21 lanslaget ?

Blablabla vem är bäst? vem har mest vinnarskalle? vem har den bästa vänstern? vem kommer bli såld efter deta VM? Vem har bäst teknik?

VEM FAN BRYR SIG?
Vem är det egentligen som är snyggast?
och tjejer nu vill jag se lite komentarer för vist är där några som är snygga?
tillexempel dom som jag har ringat in? Hhehe!



nu är löshåret och utväxtenborta!

Förlåt för jag inte skrev så mycket igår hade inte den tiden ni vet. Efter jobb åkte jag och en irriterad Oliver till kullagatan i helsingborg, blev ett par jeansshoorts och en tröja. Efter det åkte vi dirket hem och bänka oss framför fotbollen (för er icke intresserade av fotboll så var det semifinal i u21) där england snabbt gjorde tre mål. Det stod ju skrivet att sverige skulle förlora då? Så vi gick in på Olivers rum och vila lite. Jag hade ju gått upp halv 6 och var duktigt trött!
Men tur att Monika väkte oss så vi han se förlängningen och straffarna dock synd om han som missa.

Förvånar mig inte om någon dum reporter frågar
- hur känns det?
Hade jag varit han hade jag svarat
-- JÄVLIGT BRA! orka inte spela finale ändå.
dumma idiot reportrar. trött man blir allltså!


ansiktet är inte riktigt på g idag alltså. Men ni ser ju håret?
blev det fint?

om 42 dagar är jag 17år


tjejer, fotboll är inte så farligt!

Skrev ju innan att jag skulle berätta lite om krisen i häljarp just nu. Vi är egenligen ett ihopa satt lag från början det är vi f-92 lollos f-90 och sen har vi damer också, dock ingen som är kvar men hade.

Egentilgen tror jag allt börja med att vi var i en för hög serie och många hoppa av pga av att vi förlora så mycket som vi gjorde. Men vad gör egenltigen ett f-92 lag i en div 3 serie? Någon som fattar det? För isf får ni gärna berätta för mig/oss.
Efter det slutade många av damerna och det var nästan bara vårt gammla lag kvar och vad händer då? Jo då får vi spela i div 1 DJ fast att vi bara är 7-8 st på träningarna, helt sick.

Nu har våra gamla tränare slutat och några duktiga tjejer har också lämnat häljarp. Men vi ger inte upp! Inte än. Så på träningen idag drog jag med mig Natha och det gick jätte bra för henne alltså =) Så kom igen ni tjejer som inte har något att göra!! Kom och träna med oss, och jag vet att många tjejer inte tycker fotboll är så jätte kul men det är inte bara det. Det finns lagfester, resor om man sparar in pengar osv?
Någon som vill vara med oss att vinna i höst? Skriv gärna en kommentar då! =)


kom lönen idag eller?

Ja för det gjorde den! Och gissa som var först på Gina? haha nej det var inte meningen att jag skulle hamna där men ibland blir det så. Speciellt när dem har mega rea, dock inte konstigt. Blev standardkläder idag, ni vet bra och har kläder. Sen blev det mascara nagelack och nessesär på kicks =) Känner mig nöjd med mina köp idag faktiskt. Jag köpte en presen till min sis också men kan inte skriva vad det är här, ni får se sen helt enkelt.

Idag har det varit jobb till halv tre och sen stan så klart och nu sitter jag här hemma och mellan andas för jag ska snart iväg på träning. Det är lite kaos där som jag berättar om när jag kommer hem, låter det bra?

 
köpte tröjan i st L så den är lite hängig, annars är den fin till cityshorts och jeans.

kjolen tänkte jag ha till ett par snygga sneakers och en pösig topp.

Jag är mega nöjd med min blommiga nessesär =)
(
jag vet att jag önska mig nessesär i present och jag vill fortfarande ha i så fall)


Nu ska Lotten gräva guld i USA


Yes , imorgon åker hon till självaste New york! fattar ni ??
(Bilden är tagen utanför cita ett badställe)

Ni hitta hit va?

Så hej igen!
Jag fortsätter där jag sluta i den andra bloggen och ingeting är annurlonda förutom att bloggen är 10000 gånger bättre nu! Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0