Oktober är en rosa månad

Har ni någon gång varit med om bröstcanser? Kanske någon i släkten eller någon som ni känner, eller någon som ni bara vet? Kanske någon ni hälsar på när ni möter dem i affären osv. Jag har haft en lärare som hade bröstcancer men som klara sig! Men vist känns det underligt? jag tror dem flest tänker att vadå? det kommer aldrig hända mig, ingen i min släkt har haft det. Men vad gör det? man har ändå lika stor chans att drabbas. Jag skulle aldrig klara om någon i min släkt eller vänkrets fick det, va ska man göra? Tänk om min mormor fick det? Min mamma? Kanske min farmor? Mina mostrar och min faster? Nej det skulle jag inte klara av! Tänk om jag själv får det? Hemska tankar.

 Men är det inte det rosabandet är tillför? Vist kan man skänka pengar genom att köpa olika grejer, men jag tror ändå att det är när man sitter tillsamans med de kvinnorna i ens liv och kollar på Bröstcancergalan man vergligen kopplar. Tänk så händer det någon av oss? Man sitter där och tycker synd om dem människorna i repotagen som berättar om cancer och vilka konsikvense de har fått för deras familj. Ibland med döden som utgång.

Idag gick jag in på Guldfynd och köpte ett rosa armband för att visa att jag bryr mig. Isabella var med mig och sa:

- palla att du lägger pengar på sånt.
- tänk om du får börstcancer då har jag ju hjälpt dig                                                                                      
- jo det är sant, tack så mycket i så fall.

Nu var vi inte så allvariga i deta samtalet, men det är ju sant!


Den är snygg och tänk att genom att bära deta armbandet har jag hjälpt till.
Det kostar 69:- och man kan köpta det på Guldfynd. Där finns också broschar och andra fina grejer!


det går bra nu..

Hej :) sorry för dålig uppdratering idag!
Varit i skolan idag slutade vid halv två men jag och isabella satt kvar och lästa lite exta. Sen tog vi bussen ner till stan och tarra Sara lite som praktiserar på Lindex. Hon bad oss gå in på Kaphal och hålla på med hennes kompis. Sagt och gjort, vi gick inte där och fråga henns kompis om dem sålde mamma kläder eftersom isabella var i 6 veckan. Hon kollade dock lite konstigt på oss, hehe!

Sen mötte vi upp Natha på maddes och satt och fika ett bra tag :) alltid mysigt att sitta och snacka en massa skit! Det jag är bäst på ju! ;) Efter det gick jag in om Rio (pizzeria) och fråga när jag skulle jobba. Ska jobba redan imorgon blir säkert hur bra som helst! Iaf jag och bella tog bussen hem och jag körde min kära moppe hem till pappa som bor i skogenen bit utanför asmundtorp. Precis när jag har kommit fram ringer Emilia och frågar om dem kan komma och kolla på jackorna som jag la ut i bloppisen så det var bara att köra tillbaka till asmundtorp och mamma där jackorna va. Men det gick bra och dem fick med sig 3 jackor hem? tror jag det var.

Nu är jag äntligen hemma och tänker inte göra ett skit till! Ska ta min bok som snart är utläst sätta mig i sofan och inte röra mig en millimeter! Eller jo jag ska ringa Oliver sen efter han träning :) men inget mer!! Kanske gå till kylen och kolla om där finns något ätbart, mums.

Puss på er :)


vi var på netto när de blev rånade

Igår vi halv 7 tiden åkte jag och Oliver och skullehämta hans mamma i Landksorna. Jag och Olivers mamma Monica skulle snabbt till netto och handla mat. Men vi blev utslängde för att där precis hade varit ett rån. Men vad gör vi? Jo Monica står och pekar och jagspringer som en yr höna i hela affären och hämta hamburgardersin, tomater osv. Det var alltså så att dem som redan var inne i butiken fick betala de varor de redan hade.

När vi står i kö kommer en gammal tant med hukle och frågar en i personalen varför de stänger 7 istället för 8. Och han berättar att det är på grund av ett rån men hon fattar inte ändå och säger bara att det är hemskt att dem stänger ner.
 
Hallå, vad är fel på människor i Landskrona?
När ingen längre bryr sig om ett rån är inte något fel då?


mat inlägg 28/9

  1. -
  2. två knäckebörd två ägg och kviar
  3. falukorv, potatismos
  4. kladdkaka

18 points, skärpning på mig nu!


mat inläggsom man inte vill skriva ..

fredag : ägg mackor och en kopp varm oboy, potatismos och biff i skolan. Kebabtallrik hemma. Godis på kvällen..

Lördag: rostade mackor med ost & marmelad, lilla menyn på mcdonalts( mellan pommes, en cheesbrugare & en mellan cola) Chips och popcorn på kvällen.

Söndag: Mackor samma som lördag, köttfärs sallad och macaroner. Natur godis på kvällen

typ en miljard miljon points!!!
Så nu är helgen över!


måndag avklarad åter igen

Hej.

Nu har jag fått sålt tre jackor :) glad jag är. Har även gått ner till asmundtorp för att interjuva stefan om tinor och hämta lite kläder hos mamma. Imorgon börjar jag halv nio och slutar 20 i 11 , helt perfekt. Då blir det träning och sen ska jag hitta på något med min älskling.

Nu sitter jag och emma inne på mitt rum och kollar på idol. Sen blir det Anna Anka, go her!
Puss på er

Jag drar till stockholm en månad!

Ja dem flesta är väl liiite nyfikna? Jag hade varit det, ja ni vet ju hur jag vill veta allt om alla så jag kan gå och snacka skit, woho. Nej jag är faktiskt inte som  ** ;)

Jo, så här är det tänkt. När man går handels programet så ingår det i utbildningen att man ska göra APU i fyra veckor. (alltså praktisera) Oftast väljer ungdomar att göra det på ica,kvantum och liknande för att förhoppningsvis få jobb där efteråt. Men av mina erfarenheter suger det, ursäkta språket!

När jag praktisera i 9:an var jag i en blomsteraffär, alltså bara för att förhoppnigsvis får jobb där efteråt. När jag var där så var jag död lite inombords i två veckor. Där var så fruktansvär tråkigt! Så nu när dem berätta att vi skulle praktiser i FYRA VECKOR viste jag inte vad jag skulle ta mig till.. hajar ni?

Så då kom jag på att jag kunde ju faktiskt åka här ifrån slippa ica & kvantum. Så jag ringde min farmor och fråga henne vad hon tyckte om iden och vad hon trodde Susanne ( min faster) skulle säga. För det är såhär att min faster bor i stockholm. Så varför skulle jag inte kunna göra min apu där? Komma utanför 50 skyltarna i asmundtorp liksom. Så hela veckan som har varit har det ringt hit och dit, det har letats APU:platser, det har snackats med lärare osv. Och nu ser det riktigt ljust ut! Jag ska bara mejla min mentor. Men allt ser bra ut. Och kan ju säga att det är ingen dålig praktikplats jag har ;) HEHE!



gooo me!


varför kommer alltid verkligheten ikapp en på måndagar?

God eftermiddag alles!

Yes måndag idag. Vaknde hos Oliver, började inte förens halv 11. Hade en lektion på 10 minuter sen slutade vi. Lönt? Tog bussen ner till stan och tog ut nästan alla pengar på mitt kort. Ska ge dem till pappa så jag inte hinner göra av med dem den månaden som är kvar. Måsta snacka med pappa också har inte hunnit göra det. Tog i alla fall bussen hem till mamma. Sen cyklade jag hem till pappa, glá är jag för att jag hade medvind!!

Eftersom jag inte han äta i morse gör jag äggmackor nu :) får bli lunch/frukost. Kanske ska jag prova mig på att göra lite kaffe också? Uh får se hur det gå, jag tar alltid för mycket kaffepulver eller för mycket vatten. Men jag klarar det nog! heja mig!!

Och alliopa, ni ska veta hur glad jag är! Woho. Skirver mer i bloggen snart. Och glöm inte att kolla in bland katigorierna, finns jätte fina höst/vinterjackor där! Tryck bara på bloppis :)
Suck, måste skriva matdagboken för hela helgen också. inte så kul som det låter..
Puss!


här är talet som var för "rasistiskt" för att läsas upp

Ta det med en nypa salt. Vi mena bara att om familjen nu har det så snålt med pengar hur kan deras barn då få dessa 1850:- att leva för själv? Vi tycker att det ska löna sig att arbeta.


Vi har en önskan om att vi som har hårt arbetande föräldrar skall få mer att leva för.
Som det är i Sverige just nu får ungdomar med fäldrar som lever på socialbidrag mer pengar om de ansöker om det.Familjen kan ansöka om ökat barnbidrag och istället få 1850 kr.
I våra ögon svider det!
Våra föräldrar kämpar och sliter varje dag  för att dra hem ett lass med pengar till sin familj.
Och ändå tvingas vi ungdomar krypa på knäna för att våra pengar ska räcka till varje månad.
Samtidigt kan dom med föräldrar som lever på soc få nästan dubbelt så mycket som oss.
Nu vill vi se en ändring!
Det skall löna sig att arbeta och i ett sånt öppet land som sverige måste det vara rätt att tala om det utan att såra någon.
Vi vill förmedla till alla att detta är fel.
Vi vill att det ska löna sig att ha ett jobb.
Vi vill också ha mer att leva för.
Vi har en önskan vi vill se en förändring!


Äkta Skin jacka

Köpte denna skin jackan förra hösten. Den är använd men är också den i bra skick. Köpte den på carlings för 1500 :- Den är lite mörkbrun aktig och jätte fint nu till hösten. Den är stl m

Mitt Pris: 450 :-

Svart jacka

Denna jackan är köpt på märkets-outleten brevid center syd. Den kostade 300 kr ny. Den är använd några gånger. Men är i hyfsad skick, håller nog i en vinter till. Är i stl m

Mitt pris : 100:-

Marwin jacka

Denna svarta marwin jacka är i stl M. Den är i bra skick och är använd en vinter. Köpte den för 700 kr på JC

Mitt pris: 250 :-

mörkgrön everstjacka

Min mörkgröna jacka är jag helt enkelt trött på. Den är använd i två vintrar men är i fint skick. Köpte den för
1050:- Alltså ett helt branbidrag ;)

Mitt pris: 400:-

peak jacka - beige

Säljer min peak jacka pga att den helt enkelt inte passar lika bra på mig som den gjorde i affären. Köpte den i stockholm för 1 år sedan ungefär. Den är max använd 5-6 gånger. Köpte den för 600:-
Den är i stl m

Mitt Pris : 300:-


framifrån


bakifrån

Vit everest jacka

Denna vita everest jacka köpte jag för två vintrar sen. Den är i bra skick och hur fin som helst. Den är i stl 36 men passar en mindre 38. Den kostade 1000:- som ny.

 Mitt Pris: 200:-


helg uppdratering!

hejsan hoppasan!
Inte mycket bloggande i helgen? usch

Fredag: Började med skola. Skrev ett tal som jag inte fick framföra för det var för rasistikst? Så jag skrev ett annat, jag kommer lägga upp talet här i bloggen så får ni säga vad ni tycker om det! Sen åkte jag hem och träffade Oliver i asmundtorp. Vi passade Lovisa hela dagen eftersom mamma var i stockholm och stefan jobba. Jag tvinga även Oliver att hyra Kenny starfighter, hehe. Sen åkte vi hem till Oliver på kvällen och va där.

Lördag: Vaknade hos Oliver, åkte hem. Hjälpte mamma med att välja kläder, vika tvätt, byta säng grejor. Sen stack jag Emma och Lovisa och kollade fotboll. Sen hem igen, fick pms-damp på allt i omvärlden. Fixade partiiipinglornas hår och sen hämta Oliver mig. Vi hyrde film igen, wallander - skulden. Skit bra!

 


lyxfällan nu

Hej =)

precis kommit hem från den körkortsgrejen och den va helt ok. Gött gäng , haha beck oscar och träffa även filipa där :)

Nu ska jag kolla på lyxfällan , som om man lär sig något får ju lön imorgon. Det är nice
Men jag svävar fortfarande rundet på moln än så länge. Bara inte något går fel ..

vet ni !

handledarutbildningen är ti TRE OCH EN HALV TIMME o my good. HAHAH ska jag sitta stilla så länge? Jaja.


så här glad är jag nu..


torsdag 24/9

  1. två knäckebröd med gurka och arumat,aromat? lite yoghurt
  2. en kyckling och massa sallad i skolan , ett glas mjölk
  3. två smala korvar två ägg och en paprika som jag stekte till sammans. plus ett knäckebörd

15,5 points


ser det inte gott ut?


handledarutildning idag

Hello!

Sitter i skolan nu har läst min camilla läckberg bok hela vägen på bussen. Konstigt att jag inte är åksjuk? Idag går jag inte så lång dag började för en kvart sen alltså 9:45 och slutar 13:20 helt perfekt.
Ikväll ska jag och mamma på handledarutbildning, ja det är alltså en kurs man ska gå för att man ska få övningsköra .. haha kan ni tränka er mig ute på vägarna? kommer vara värsta raggaren hehe.

Nej nu ska jag jobba på, uh med va? jag är ju redan färdig med allt. suck
Jag får väll hitta på något annat, facebook typ.

pusshej


jag svävar på rosa moln!

ÅH jag är så glad :D allt går så himmla bra för mig just nu!
Har världens bästa pojkvän, världens bästa vänner och en helt underbar familj. Jag har trodligtvis fått jobb kanske till och med 2. Jag ska göra min APU på ett helt fantastiskt ställe ( om allt går som det ska). Jag har fått en lön som jag inte viste om. Kan det bli bättre? Det går bra i skolan , åh allt är så bra. Planerar en tripp till gbg med vänner! I am so happy!


jag isabella och tilda på valborg =)


jag och isabella i 9an , skitlängesen. Men äkta vänskap iaf

jag , emma,mamma och tovatt i stockholm när vi kollade på melodifestivalen


Det finns faktiskt ingen nyarebild på mig och pappa som jag hittar hih

Min älskade farmor! gammal bild


Jag och laura i dk på skolavslutningen =)

jag och oliver på midsommar


vet inte egentligen det var iaf efter vi hade varit i dk
jag och natha dansar på karnevalen =) hih

börjat skriva mat inlägg

Hej allihopa =)

Nu har jag börjat skriva mat inlägg för att jag ska ha koll på vad jag äter, bra va? Jag menar måste ju gå ner LIIIIIIIIIIIte hehe. Vad tycker ni om det?

Men annars idag har jag varit i skolan, visade sig att vi började som vanligt kl 10 men lärarna hade itne lagt in det på schemat? what the f*ck? Efter skolan stack jag till nattis, skit längesen vi hittade på något. Stack ner till maddes och fika , blev en kopp kaffe kaloriksnåt och itne dyrt perfekt ju! Satt där och snacka skit i en och en halv timme, så himmla mysigt.

Vid 6 tog jag bussen hem och sen åkte jag direkt iväg till familia med mamma, linda, julia, emma, kevin och mattheo. Och ja alla fick plats i en bil haha. Jag emma och co gick runt i affärer när mamma och linda handlade till sin tjejmiddag. Dom liksom härmar mig :O moget? jaja dom vill vara som mig :D hihi!
Nej faktiskt dom som bestämde sin tjejmiddag först.

Yes. puss

onsdag 23/9

  1. två knäckemakor m ost, fil & flingor
  2. 2 lövbiffar och massa sallad
  3. två koppar kaffe på maddes
  4. morötter och jucie på mc

Jag ska typ äta 18 points om dagen ska börja skriva det nu också tänkte jag :)
13 points idag ca i am good!


tisdag 22/9

  1. knäckemacka med ost , fil & flingor
  2. äkligfisk i skolan en potatis och sallad
  3. lax och ris hos oliver
  4. två nektariner när jag kollade på idol

vist är jag duktig?


mat inlägg 1

  1. två knäckemakor med ost
  2. smaka lite på isabellas kebabsallad
  3. popcorn & pepsi

jag har väl aldrig klagat på mitt schema?

God morgon =)

Vaknade precis av att någon busringde hit moget? Min mobil/väckaklocka har lagt av så jag hade ingen som väckte mig. Snyft! Gick in och skulle kolla på schemat vilka lektioner jag hade missat, trodde typ en eller två.
( Våra lärare lägger upp schma för veckan så det är nästan aldrig samma). Och ni som inte fattar det är finito med anteknigsböcker och sån mög allt vi gör i skolan gör vi på datorer.

 Jag fick också ett sms från min lärare idag haha. Hon skrev att hon hade bytat abonoment så nu kan väl halva klassen inte smsa henne när dem är "sjuk". Ni vet att comvic skickar grattis till varandra, och jag kan lova er att ALLA i landskrona har det. hehe Tur man har telia och 3000 fria sms. Dock känner jag på mig att den mobilräkningen för denna månden inte blir kul!

Puss

Inget fel på mitt schema?


min tisdag

God kväll.

Tisdagen börja som vanligt med skola och sen gym. Efter där följde jag med Oliver hem tror inte jag var något vidare sällskap sov i fyra timmar.. suck
Vi åt med hans familj och sen körde vi och kollade på Emmas match i häljarp, dem va duktiga och vann med 3-1 yippe! Som vanligt sitter emma och jag på hennes rum nu. Hon pluggar och jag sitter och fixar med datan. Fin header va? HAHa det får vara den så länge tills jag orkar at verkligen sätta mig ner och göra en ordentliget.

Just det, ringde farmor innan.. jag har lite planer för min APU (praktik) yes ska bli kul och höra vad farmor har att säga när hon ringer imorgon. Hon skulle också ge mig nr till ett jobb, tack min super farmor =)

Nej nu kallar sängen går länge imorgon så har tränkt träna innan skolan eftesom jag börjar kvart över tio eller i tio. Det tackar vi för.

Nu ska jag dejta kudden. PUSS

jag har skapat kategorier, woho



(allt för ni ska hitta lättare i min blogg :)

shit! jag måste gå ner 5 kg

Hej och godmorgon =)

Igår hade jag det välidgt segt när jag steg upp ur min varma säng, men det löna sig dock!

Efter skolan åkte vi ner till Rio en pizzeria i landskrona där issa åt kebabrulle och jag bara smaka lite sallad ;) Efter det var vi duktiga och gick och träna, medans isabella blev visad runt i gymet och så gick jag 5 km så skönt!
Hem till mig direkt duscha och grejer och sen åkte vi hem till Matilda, fy fan va vi skratta. Vi gick och kollade på olivers match och där skratta vi enu mer! KLARAR INTE DET! sen var det bara hem och så sig ner framför tv:n och glo hollywood fruar med lillsis.

Men tillbaka till min överskirft. Mamma håller ju på men en grej nu (hemligt) och om jag ska få vara med där och hjälpa till måste jag gå ner typ 5 kg. Måste ha ett BMI under 25. Så nu är det inga kolhyderater och hårdträning som gäller för mig! Och just det, kan ju också berätta att jag kanske har fixat ett jobb till han ska ringa i veckan så ska jag provjobba i helgen. Asså tur man har käften med sig ibland.

Pusss!


mååååndag behöver jag skriva något mer?

Hej alla glada, måndag idag!

Idag började dagen med att jag inte ville vakna, tio minuter till..
Kom upp fixade och grejade bella tappa en tand imosre när jag och mamma åt frukost. Fräscht?
Tog bussen 20 över sju. Hittade min Camilla Läckberg bok! yes. Väntade på laura innan retoriken.
Träffade Malin kramade henne för att hon har kommit hem från kreta. Fick ett jättefint armband av henne, mutch love to her!!

Laura berättade att vi inte började förens nio. Köpte kaffe, satt och snacka skit.
Började retoriken, läste Martin Luther Kings tal. Skrev ett eget tal (som jag kommer lägga upp i bloggen sen)
Slutade efter en halvtimme. Satt och snacka med Laura & isabella om en viss resa ;)
Ni får veta mer sen.

Nu har vi karaktärsämnen. Sen är det lunch. Sen träning med isabella. Sen ska vi kolla på Olivers match i häljarp.
Puss på er


precis som alla andra vill jag ha jobb

Hej på er!

Idag har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Var ute lite med Oliver och Isabella ett tag och snacka haha så kul. Satt på en bänk och åt chips som isabella köpte
vi=feta

Ja men seriöst människor? kan inte nån av alla er som läser min blogg ge mig ett jobb vad som? Okej , inte tråka gamla människor i rumpan och sånt jag har faktiskt en gräns you know. Någon som behöver barnpassning? Åh jag är ju helt desperat, suck.

Hoppas det går bra för mamma så jag kan jobba hon henne sen lite =) hehe
blev ni nyfikna nu? sa ju att min mamma är bäst. Till och med när hennes dotter behöver jobb fixar hon det. Kanon ;) haha. Nej seriöst! Skriv en komentar om ni har nått jobb på g till mig jag är väldigt duktig på allt.

Nu ska jag smita ner och kolla på tv med mamma och stefan. OJJJ har glömt att ta mina piller :O:O:O inte bra måste ju bli av med min infektion så jag kan börja träna igen.
Pusspusss

söndag = ?

Hej alla =)

 söndagar brukar ju betyda , pizza och film eller något liknande men not to day.
Vaknade 10 hos oliver och då åkte jag hem till pappa direkt. Damsuga , vecktvätt och massa annat just det duscha och gjorde ve mig ockås. Allt deta på en halv timme då..

Sen tog jag min räser moppe hem till mamma där jag blev upphämtad. Sen kollade jag på Olivers match med monica och mia ( olivers mamma & min gudmor). Trevligt.

Nu sitter jag hemma hos oliver och skriver och väntar på att han ska komma hem. Blir grillat idag! muumms.
Ikväll kanske jag ska träffa isabella , inte träffat henne mer än en dag på hela veckan!? fattar ni?
Puss

bjuder vi på ;)

min lillasyster på konfa läger?

Ja det är helt sjukt , jag kommer ihåg när jag var på konfa läger så sjukt kul vi hade det då haha! Kanske inte dom snyggaste killarna med oss men kul som fan hade vi! tänk att det alltså är TRE år sen jag va där? känns kanske som i somras , ja eller något.. Och nu är min lilla bebis syster där. Ja det är bara att hoppas att hon itne super sig full .. DA DA haha en liten frågel viska i mitt öra att några pojkar skull fixa lite dricka ;)  hehe

Men jag tror emma sköter sig, absolut!
JAJA , det blir ett rikt år för emma nästa år har hon kommit fram till. Konfa, moppe och ändå alla andra grejer som jul och födelsedagar!

Men jag hoppas hon har kul.
Puss på henne!

 


sitter och kollar fcb - atm

God kväll alles!

Blev ju ganska livat förra helgen så tar det bara lungt denna. Bion igår va sjuuuukt bra! Blev änu bättre nu nör jag har läst boken lääängtar så mycket till luftslottet som sprängdes kommer ut! Oliver och jag kom hit till pappa vid 7, pappa och oliver skulle äta kräftor blääää!  så jag köpte en kycklingsallad ist (:

Nu sitter jag och mumsar i mig gooodis, fy på mig! får bli hård träning nästa vecka alltså! Asså vet ni? tror ni inte att min älsklings zlatan redan har gjort mål? klart han har! han är så bäääst , puss på honom!


snabba cash i ipoden

Imorse vaknade jag av att oliver lyssnade på snabba cash. Han är lite lat och inte orkar läsa och då är ju ljudböker helt ok.

Nu ska vi åka och plocka majs ! hha

sverigepremiär - flickan som lekte med elden

MOHAHAHAH. Det var ju fult i helsingborg eller ja man var tvnugen och köpa biljetter och sånt gick itne att boka. Men nu har jag och min kära pojkvän bokat biobiljetter till la. Och om nån annan är sugen så finns där 130 platser kvar att boka. SUCKERS alla kommer komma dit och itne ha bokat men det har vi!!


yes! har fått oliver till att skaffa facebook

Nu har det hänt oliver har lämnat sitt gamla liv bakom sig och skaffat facebook. Alltså är inte jag sist i världen! mohaha. Men min lilla älskling kommer aldrig vara inne där ändå (säger han) haha. Får se hur det går med det.
Puss på haaaann


min mamma

Min duktiga fina mamma har än en gång varit med i en tävling, ovanligt? Tror hon har vunnit det mesta i olika tävlingar tex resa för familjen till bulgarigen, barnvagn, filmer, cd och massa annat. Men denna gången vann hon någoting bara till sig själv.

Jag vet inte riktigt hur det gick till men hon skicka in en anmälan och ett foto till expressen där hon beskrev varför just hon skulle vinna. Ni som inte vet gick tävligen ut på att "göras om". Tror hon skrev något i stil med att hon har 4 barn en man en katt och en hund, sen behövde hon nog inte skriva så mycket mer.. utan klart att hon vann!

Så igår åkte hon upp till stockolm med flyg och  blev påklädd och stylad, haha min lilla mamma! Sen blev hon fotograferad och massa annat. Men det roligast var när hon ringde till mig när hon kom hem. Hon berätta vad hon hade varit med om som ett litet barn haha! Så roligt att lyssna på henne, hon lätt som en 6 åring som hade ätit sockervadd sett isbjörnar på zoo för första gången.

Men varför skriver jag om min mamma här? Jo för att hon är så himmla bra på allting och inspererar mig till det mesta. Jag är också stolt över mamma för hon hargått ner mycket i vikt med hjälp av viktväktarna (ingen fattar varför, kvinnan är ju smal som en tanpetare ändå?!) Asså jag är inte stolt bara för jag har en smal mamma om ni tror det haha, men alltså att hon klara det?!. När mamma hade hållt på ett tag vill jag också prova, mamma hjälpt mig och så med hur mycket points det var i olika grejer men det höll typ en vecka? tänk att mamma klara det i mer än ett halvår!!
 
Min mamma är bäst i världen och att jag älskar henne jääääätte mycket!


(så här glad är mamma alltid)


var är min solbränna ???

suck vad vit jag är. Har inte varit i närheten av ett solarium på flera veckor. Asså hade man lagt mig på ett vit lakan hade det varit svårt att hitta mig kan ni tänka er hur otrloigt vit jag är?? hahahahahhaha kass jag är. Nej men ingen som vill ge mig en vecka utomlands i vad ska vi säga present? inte nähä. tydligen vill alla att jag ska vara vit som en ipren, blärk.

En annan sak! idag har jag faktiskt mitt hår nersläppt, jadå! typ första gången på flera år. Jag vet inte men jag tycker det känns ombekvämt om jag inte har håret uppsatt, mitt hår är så himla tunt och riskigt urk! Kommer ihåg när jag var lite och hade långt hår och tjockt som bara den, men då ville jag har tunt och kort?! vad är fel på mig liksom?

Okej , nu ska jag sluta klaga på mig själv och gå och skaffa mig ett liv.
PUSSISSSAR


(den grejen som växan hänger i på bilden hitter jag inte iheller, suck kommer ihåg att jag gömde den någon stanns för att jag inte skulle bli av med de. Så typsikt mig.)


tråkig man är alltså

hej darlingar

Vet att det har varit dåligt med uppdrateringar, men det är kul att ni säger till mig att jag måste skärpa mig! Det gillas ;)

Ska vi se uhm, idag fredag alltså händer? inget speciellt alltså. Blir väl hemmakväll (inte godis då) och idol, mm me like idol! Någon som vet om det går någon bra film på tv?

Se va tråkig jag är nu .......... bläääää

om du lämnade mig nu


doktorn idag

Hej!
Idag åkte jag till farmor vid 10 tiden, vi kollade lite på hem till gården haha
Efter det åkte vi till doktorn och kul liksom , har fått urinvägsinfektion blää
Sen åt vi kina mat och köpte byxor till mig och kakor.

Sen satt vi och mös i solen =)

Nu ska jag till isabella och plugga lite :O , ja jag skrev plugga..
Puss på er


bild sen min tjejmiddag orkar inte lägga upp dom andra, dom finns på facebook

torsdag

blev kaos imorse igen .. ovanligt!
Kände mig lite sjuk men endå är jag i skolan!! im good. Nu ska vi och äta och sen ska vi skriva om en social fråga i landskorna. Efter skolan ska jag sola vet inte än om det blir stå upp eller liggande, haha.

Klockan tre ska jag träna med matilda och sen åker jag med mormor& morfar hem. Och sen resten av kvällen ska jag passa Lovisa, yepp!

hejdåå

tränat med matilda

hej allihopa =)

Idag har det varit en slapp dag, åkte ner till EH med isabella på rasten och sen gick vi in på gina så köpte jag en kläning till på lördag. Efter det åkte vi tillbaka till skolan och hade naturvetenskap kollade bara på film så det va chill. Men en viss isabella somna haha! Det tar hårt efter nattens händelser;)

Efer skolan åkte jag ner till stan och mötte upp matti, vi gick i några affärer och sen gick vi och åt bakadpotatis med kycklingröra på madde, mums! Duktiga som vi är så gick vi och träna bort det sen! Ovan på det solade vi, mutcho bra!

Nu är jag nyduschad och ska kolla på sverige-malta, säger bra

GOOOOOOOOOOOOOOO ZLATAN MY LOVE!


måndag avklarad

efter kaoset i morse har lungnet lagt sig , haha. Va med Oliver efter skolan och sen åkte jag hem till mitt eget hus, och sen vidare hem till isabella.

Haha pallar inte idol, men endå bra att så många 17 åringar gick vidare! Heja alla 92or haaaa.

Imorgon väntar gymet , min lilla isabella ska också börja :D tänk jag matilda och issa, kommer dock inte bli mycket träning. HIIIIIIII

Nu väntar jag på att Olii sak ringa så jag och bella kan somna i min säng (:

puss god natt 


som veckan ser ut nu

Vilken bra start på tisdagen, glömde nästan allt där hemma haha. Och sen på bussen hoppar inte isabella på, ovanligt att hon försover sig. Nu är det första lektionen i skolan går till kvart i tre idag tror jag. Sen ska jag nog vara med Oliver om han inte ska kolla på bil.. yes
Imorgon kommer matilda och hämtar upp mig på min skola och sen ska vi till hälsohuset och så matilda kan börja gyma med mig =)
På torsdag ska jag först träna och sen passa Lovisa hela kvällen blir mys. Fredag händer inte så mycket, ska handla mat till lördag och föhoppningsvis hjälper isabella mig med det, inte så lätt alltid att handla till 25 personer ;)

Fick höra på bussen också idag att det är pinsam att jag saknar bea, hah varför? Varför är det pinsamt? Och om man nu tycker det kan man väl säga det rakt till mig och inte använda den man sitter med som nån sköld?

- OHHHH, så pinsamt läste du inte på emelie blogg hon saknar bea!! HAHA
Kära du , om du vet att jag hör dig, varför sätter du dig inte brevid mig på bussen och säger vad du tycker och tänker? Undra vem som är pinsam ;) kul att du läser min blogg föresten!

 


trött..

hejsan alles.

glömde skriva igår att vi fick strömavbrott hos pappa precis när matchen mellan ungern och sverige skulle börja. Så klockrent! heheh , blev massa kort spel , tog i och för sig ett tag innan pappa lärde sig skitgubbe men det funka. Sen spelade vi poker och gissa vem som vann i slutet mott sin kära pojkvän? mohaha.  Men mysigt att sitta bland massa tända ljus och snacka spela och äta chips. Synd om emma  och pappa när jag och oliver körde hem till honom och lämnade de andra i mörkret, not nice.

Nu idag vaknade jag hos oliver , sen hämtade mamma mig och så körde vi och kollade på emmas match som dom van med 4-0 goood. Innan mamma hämtade mig sa jag att hon skulle ta med stövlar och vinter jacka, dum man är som tror att det är vinter bara för att det har varit kalt i en dag ... suck.

Men nu är det varmt igen , eller varmare iaf. Varmvädret ska ju vara på väg nu läste jag i nån tidning.

What to do, imorgon är det retorik och vi sak väl hålla tal igen, så god natt alles.
Puss på er!


..



skippa skitsnacket
man får lov att sakna


bio med girlsen

Nu sitter jag hemma hos isabella och väntar på att hon ska bli färdig och att matilda ska komma hit =) när dom är klara med det vi till helsingborg äter, gå på bio och myser! woho

Innan idag åkte jag och oliver till farmor och hälsa på henna =) hihi hon blev glad och bjöd oss på snickerskaka och kaffe , we like! we are feta.

Så puss på er !

got a friend


god morgon

hejsan =)

sitter och plattar håret med thevoice i bakgrunden, skönt sätt att vakna upp på. Om en halvtimme kommer oliver och hämtar mig och sen är det skola, får se hur länge vi går idag.. Efter det blir det träning och sen kanske jag och oliver ska till ikea/väla, måste köpa mörka jeans och eftersom dom har rea 100 kr på h&m så får det bli väla. Sen ska jag in till ikea och hitta ramar =)

Seeees


RSS 2.0