sticker till backarna nu

Så färdig v gjord. Min babe kommer snart och hämtar mig ska hem till honom och sen vidare till farmor larmor. Efter vi har varit hos farmor ska jag följa med Oliver hem. Åh sen kommer jag inte träfa honom på två veckor! AHH.. Yes. Men bloggar inte mer ikväll klarar ni er utan mig? Hoppas!


visst är jag söt idag?


fest i örja

Så blev ju lite partii igår. Åker ju på måndag så var tvungen att parta lite! Hehe kanske inte rätt ställe att festa på bara massa skabb som var där ! usch.. men träffade Matilda och nea och även Anna som jag inte har sett på jääätte länge!

När polisen kom och stängde festen gick jag och min bella med jakob sebbe och oskar till statiol. HAHA vi hade så jävla ont i fötterna av att ha dansat i typ två timmar i 15 cm klack. AJJ! Tur att killarna är så positiva till klackaskor ! heheh. Här är lite bilder btw, ska göra v mig nu och sen är det kalas hos min älsklings farmor!










viktväktarna

God morgon alla som är vakna!
Inte många som är vakna va? klockan är ju faktiskt åtta på en lördag, shit vad gör jag uppe tänker ni. Jag ska faktsikt med min mamma til viktväktarna. Yes så är det. Hon jobbar där nu, så jag ska vara med och ta betalt och sälja bantningsmat och sånt :D woho! Jag och mamma gör landskrona/svalöv smalare!

Ska också träffa elin och få min kamera som jag trodde jag hade tappat igår! shit.. emma hade dödat mig!
Ses när jag kommer hem då får ni se massa smariga bilder från igår!


..

smyger ut nu!
ses . shyy!

nu är det fredags mys!

Hemma från badet nu, Gött helt slut i kroppen. Innan vi gick in på badet gick vi en runda i parken som ligger brevid. Kollade på grisar och får hehe söta. Nu sitter jag hemma vid köksbordet och pappa ska laga tacos det han är bäst på efter potatisgratäng! Så ikväll blir det massa mys och idol.


i parken innan



jag och min mammi



puss på min älskling

musik i bilen

Oliver lånar hans brors bil nu när han och natha är i Tunisien. ( Nej ? jag är inte avundsjuk?)
Radion fungera inte så oliver hittade en skiva absolut hits 2003 kan ju säga att vi pumpar den sattan! Här är några av låtarna:


1.

2.

3.

4.

Vilken låt kommer ni ihåg bäst? Fatta att det är sex årsen det var 2003!


karslundsbadet her we come!

Ja attans då!!
Nu är jag med tvingad att visa upp min bleka feta kropp på karslundsbadet.
Toppen för ens självförtroende! Känner att det har blivigt för lite solning och för lite gymning i höst. Iställer har det blivigt donkan och jag har förvanlat mig själv till en soffpotatis! Så här får det inte vara! Jag fick ju för faaan träningsverk av två timmars fotboll kunde inte gå dagen efter vi hade tränat på korpen. Och skratta inte!!! för det är INTE roligt!


OBS!
Ni som är känsliga emot fett och blekfisar var vänliga och gå INTE till
karslundsbadet idag!


spökmys med girlsen

Blev ju spökafton innan idag med isabella. Träffade emilia och kajsa och vi gick genast till tycho fullt på maddes ju Attans , ingen kladdkaka där inte för mig och bella hehe. Satt där med filtar och te satt där och kollade på alla häxor& spöken som gick förbi. Lotten kom ett tag och sa hej Bea var också där och heja. Men jag hade jätte trevligt. Lika viktigt som det är med ens släktingar är det med ens vänner. Speciellt när man har pojkvänn där glöms oftast tjejerna bort tur att vi med pojkvän kan umgås ;) haha!
Kan ju också skriva att jag gick ner till asmundtorp SJÄLV HELT JÄVLA KOLSVART!.

Så här rädd var jag.


söta spöken. Issa blev lite rädd naww


min fina bella och jag men min allvariga blick. ser jag itne farlig ut!


mina kära alkolist vänner. Älskar er ! HAHAHAH

min skyddsängel

PÅ cupen igår gav mamma mig en present som jag skulle ha med mig till stockholm. Det var en liten skyddsängel. Ja för tränkt på allt skit om händer i stockholm. Ska ju lämna lilla trygga landksrona nu, hehe. Men skämt och vänster eller höger. Tack för den fina änglen mamma. I love you!


fika hos mormor&morfar

Iblan tycker jag det är skönt att bara vara med familjen. Många kan tycka det är "töntigt" eller "nördigt" att åka och träffa sina släktingar det är mycket tuffare att supa sig full och inte kunna gå själv. Är det "töntigt" att bry sig om dem man älskar mest? Är det det?

 När jag var liten hade man högre status om man gick på en fest i skolmatsalen än om man åkte på kalas till sin farmor. Jag kommer ihåg att jag valde discot i matsalen istället för farmors kalas. Vist var jag "cool" då men jag kommer ihåg när jag la i en exta säng hemma hos en kompis. Hade precis prata med pappa i telefonen och han var fortfarande hos farmor. Jag kommer ihåg att jag tänkte då att jag aldrig mer skulle välja något jävla skol disco när det fanns god mat släktingar och massa godis på kalasen!

I alla fall idag hade jag och Oliver inget att göra så jag ringde till mamma och fråga om vi fick låna min lillasyster ett tag. Klart fick vi det. Vi satte oss i Olivers "låne bil" och kollade på varandra. Var ska vi då? Så säger Lovisa från baksätet vi kör till mormor&morfar. Sagt och gjort. Hemma hos mormor&morfar blev det goda kakor och mycket skratt! Dem är världens bästa mormor&morfar!


Jag och lillasyster på parkeringen

hehe vist ser dem ut att ha roligt. Jag är världens bästa fotograf!


i tidningen också


spökafton!


spökafton

Nu ska jag iväg på spökafton i landskrona. Skriver med sen har brååååååtom

Fixning i salongen


bild sen ost&vin kvällen

Före:

efter:


jag bloggar när jag kommer hem

Kommer blider videoklip mm när jag kommer hem.
Så ni inte tror att ajg har gått och dött eller något!

jag hatar att stessa

Fick göra v mig på 5 minuter. Fick tänka snabbt vad jag behöver tills imorgon.
Och ja gissa? Glömde hälften. Jävla klabb alltså. Får se hur jag ska fixa det nu..

Nu ska jag sluta vara negativ och vara posetiv istället! Ska vi se.. vinet är ner packat , kexen också ner packade. Emelie på en buss om 20 minuter in till Landskrona. Möter Laura vid halv 4 går och hyr film sen mys och massa tjejsnack! Så nu blev jag på bättre humör! Jag är absolut bäst på att få min själv på bra humör!
Puss på mig!

frukost på g

God morgon på er! Sitter och väntar på att min pojkvänn ska komma hit så vi kan laga frukost tillsammans. Det brukar vara jämt fördelat. Han lagar kaffe (för det kan inte jag) och jag gör allt annat, toppen!

Ikväll ska jag ju till Laura och vi ska ha mys stämingen på högsta nivå! Hyra riktiga tjejfilmer och äta ost och kex, åhh så gott. Kanske ska hoppa över frukosten?? Njaaa.

Vad ska nu ha för er idag?


uhm. undra vad det kan bli av detta?


i veckan


night cup

Som ni kanske redan vet ska jag och mina brudar vara med i en cup som heter night cup. Där får ungdomar göra egna lag och spela emot varandra. Vi i mitt lag "team solid hair" är bara gamla häljarps brudar. Vi har spelat tillsammans länge så det ska nog bli bra. För gången jag var me kom mitt lag tvåa woho.

Här är lite bilder från när vi tränade på korpen.










Efter ett halvårs no träning var jag helt slut. hehe

väla och mc donalts

(inlägg från blogspot)

Efter en skön och lång dusch åkte jag och min älskling till väla som jag skrev innan.
Vi gick runt där och myste, Oliver köpte lite olika grejer och jag följde med och sa att allt va snyggt! För allt sitter ju snyggt på honom, så orättivst!

Han ska ha s i allt och precis ALLT sitter snyggt på honom. Men vad får jag ha? typ XXXXXL haha och jag ser typ ut som en köttbulle! Hjälpe ju inte att vi åt mc donalts sen.. puuh dem har ju en ny meny för er som inte viste det stora menyn eller något heter det. Rekomenderar er att inte äta det om ni inte vill bli propp mätta. Men vill ni bli propp mätta så varsågod att ät..






jag kommer tillbaka

VET NI? JAG BÖRJAR BLOGGA HÄR IGEN!  Nea skka hjälpa mig och få rätt på designen! så , vi kör här igen. Förlåt om jag klöddar till det för er! men här ska ni läsa nu! INTE lostinhuvudstaden.bogspot.com


ni glömer väl inte?

MIN NYA BLOGG - www.lostinhuvudstaden.blogspot.com

släktkalas idag

Hej på er!

Idag står det släktkalas på schemat!
Men först ska jag städa undan lite och så.
 Sen kommer nog Oliver och hämtar mig så ska jag fixa mig hemma hos honom.
Men nu ska jag gå och ta ett långt bad.
Puss på er!

bloggar hos blogspot

Förlåt om jag klöddar till det för er igen! Men när jag åker till stockholm om lite mer än en vecka kommer jag börja blogga hos blogspot. Adressen dit är www.lostinstockholm.se så kolla gärna in där. Kommer börja skriva så smått där.

Puss

så jävla mycket plugg idag

God morgon!
Sitter i sängen och lynssan på enrique iglesias , fösöker sakta men säkert att vakna. Ska ta bussen om en halvtimme känner att jag är liiite sent ute. Men ska fixa mig nu jag har en mega finne i pannan som liksom lysser av sig lite sådär.

Idag i skolan kommer jag få plugga röven av mig! Har jätte mycket i svenska som ska vara färdigt imorgon, sen har jag en uppgift till, herre gud! Jag kommer drunkna i skolarbetet.

( För er som inte vet,  på handelsprogramet i landsrkona gör man INGETING! och då menar jag verkligen ingeting så nu när vi har fått en uppgit är det liksom mega stort! shit alltså! men eftersom jag är en MVG elev så måste jag ju göra det.)

PUss

träna sen ska jag i alla fall..

lillsyrran raggar på min älskling

Det är jobbigt när ens vänner börjar ragga på ens pojkvän. Men liksom när min 4 åriga lillasyster får upp ögonen för min älskling blir jag arg! När jag var uppe och fixa någoting och sen kommer ner sitter hon tätt intill honom i soffan. När jag säger "där satt jag" berättar hon att jag kan sätta mig brevid henne
 ( där kuddarna på bilden ligger) Jävla lillaskit unge ! hehe.

Idag har jag och mamma och Oliver övningskört. Asså det är lite klurigt det där med dragläge. Jag körde dåligt i början fick motorstop, råka sätta igång vindrutetorkarna och som pricket över i:et lutade jag mig fram mott ratten och tuta. Oliver som satt i baksätet kunde inte hålla sig, han och mamma skratta jätte mycket. Så synd om mig, jag håller ju på att lära mig helt enkelt! Just det, idag körde jag faktiskt på en riktig väg ( industriområde) körde till och med i trean. WOHOOO


lillasyster och pojkvänn


listad

Alltså jag är listad som den 280 roligaste bloggen?
är jag inte bättre än så?


utvecklingssamtal .. da da da da

Ja jag hade ju det igår , utvecklingssamtal alltså. Och ja? så sjukt grym jag är alltså.. menar jag fick bäst i klassen på nationela i matematik woho i am så grym! Nej jag skoja ingen i min klass är så bra endå så inte så konstigt att jag är bäst, men man kan ju få skryta eller hur?

Som det ser nu kan jag klicka hem skorna från nelly och jaaaa jag behöver dem inget sånt snack nu om jag har tusen elva par skor! Jag behöver dem bara helt enkelt. Jag sitter hemma hos min pojkvän nu och han är iväg och gör något annat. Suck tror jag ska sova lite till, yes får nog bli så tiden går ju mycket snabbare när man sover!

Woho, nu är det bara 12 dagar kvar tills jag åker till stockholm.
Jag längtar!


så söta vi är, jag är en vanpyr för vist ser jag läskig ut?
och oliver är en grizzlybjörn! jag tror grizzlybjörnar ser ut så när dem är glada!


ska ni vaccinera er?

Jag har funderat och funderat. Ska man eller ska man inte vaccinera sig? Tänk som blir det som den filmen i´m legend ja alltså att alla blir zombisar och sånt! Shit , har ni tänkt på det? Jag ska inte göra det i alla fall.

nummer ett - jag hatar sprutor!
nummer två - jag vill inte ha någon som sticker i mig!
nummer tre - jag vill inte bli en zombi!



(Så nej jag ska inte ta sprutan, så när ni alla andra som tar den blir zombisar ät inte upp mig då!)


skolan , nu kommer jag!

Har legat alldedes förlänge i min stora varma säng med två täcken och tre kuddar! Helt perfekt för mig. Nu är jag färdig kläd blir skin jacka idag , usch känns som det är förkalt för det. Jaja måste ju vara snygg! Efterskolan är det ju som jag skrev innan utvecklingssamtal.. undra hur det går, toppen?

Puss på er!

god natt då

Känner att jag börjar bli liiiite  smått utråkad.
Så god natt.


en funderare


jag och mamma har övningskört

Hej på er!
Ja det är faktiskt sant jag och mamma har gett oss ut i trafiken så se upp nu alla! Haha, mamma sa att jag va duktig fast jag såg på henne att hon va liiiite nervös men ärligt var jag grym på att köra. Ägde hela pakeringen jag körde på, I am The Best. Lovisa (lillasyster) sa till mig att jag inte var någon mamma eller pappa så jag fick inte köra HAHAHHA.

Imorgon ska jag ha utecklingssamtal får se hur det går.. Om det går bra så ska jag få ett par skor av mamma på Nelly =) woho Eller hur hoppas ni att det kommer gå bra för mig?
Bäst för er i alla fall. Och föresten välkommna alla nya läsare till mig blogg!
bara att läsa och komentera!
Pusssis


(Så se upp!)


Två veckor kvar

Hej babes :)
Kom på att det är två veckor tills jag packar min väska och beger mig till stockholm! Oh yes. Ha börjat fundera på hur jag ska övertala min lillasyster om att jag ska ha med mig platttången, den som är bäst alltså. Jag ska också ha med mig min minidata så klart och ja hur packar man kläder till en månad? ojoj.. tur jag ska ha med min stora glansiga väska woho!

Har tänkt på en sak också. Har funderat på att köpa ett sånt mobiltinternet eller vad man säger, ni vet så man kan surfa var som helst. Funderar på ett sånt comviq som fungerar som som ett telefonkort. Man köper den linken och kan man ladda den. Tror  det kostar 89:- för en vecka och 24:- för en dag eller något.

Så vill ni att jag uppdraterar min blogg när jag i stockholm tycker jag att någon av er ska köpa en sån till mig!



bilder från i lördags



Malin min älskling och me

haha cool bild!

jag ifc isabella och isabell

Bara jag

kajsa och jag vid en stor matta

Följ min blogg!

Håller på att kolla runder på olika bloggar. Många har bloglovin kom på att jag också har det man inte har använt det. Så om ni vill kan ni Följ min blogg med bloglovin gör det så är ni gulliga! Puss på er!

Föresten, jag är grymt sliten idag, sitter i mjukisbyxor och en stor t-shirt. SEGE SÖNDAG. Men sånt är livet. Om en timmer kommer Mamma och hämtar oss. Ska ha hunnit packa,duscha och greja innan det. En timme kvar. Jag har bråttom. Hörs

jag är med i en tävling!

Hos Therése Hydén finns nu en tävling där man kan vinna bloggdesign något jag verkligen behöver! Om ni också behöver fixa upp er blogg tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och anmäla er!
Man gör det jätte lätt!
Hennes blogg hittar ni HÄR!



en ny frukostfavvo

Ja, jag har faktsikt en ny frukost favorit, skinka & någon sån gojjs på! Jag har alltid tyckt att räckor,kräftor är äkligt och sen tycker jag också att smörgåstårta är BLÄÄÄÄÄÄÄ!! Så liksom det gojjset på en macka nej tack! Men jag tror faktiskt jat har lyckats ändra på mig lite! 

Jag åt räksallad hos oliver i lördags morse(pellade bort räkorna ofc) och det var faktiskt helt okej. Så idag när jag handlade frukost med pappa köpte jag någon annan salladgrejs tror den hette mimosa, och liksom där är ju frukt i också ,toppen!


kommer ni ihåg när man va liten och man inte fick sitta och läsa vid frukostbordet?
Pappa sa till mig i morse att man sitter faktiskt inte med datan när man äter frukost.
Gör man inte?


söndag, då man mår som bäst

Men hej alla söndags lovers!

Igår hade jag väldigt trevligt måste jag säga, kommer bilder sen så ni får helt enkelt vänta ;) Igår skjusa iaf min älskling in mig till amanda där brudarna redan var i full gång! Så det ska vara, haha jag och malin provade en massagestol som dem hade, såååååååå skönt!

När vi tog bussen ner till borstahusen åkte ett par gamla jävla bittor****** dem ska på huvudet och sa att vi skulle skämmas! Som ungdomar beter sig! Ja shit alltså, så skämiga dem va alltså. Sen satt där en gubbe i bussen som sjöng med oss i våra visor, haha vi gillade honom! WOHO för honom. Vi gick sen ner där lokalen var, det va en liten bit. Och sen dörjde det inte länge innan allt folk va där.

Efter ett tag tyckte jag inte det var ja lika kul längre så jag ringde min taxi (oliver) som hämtade mig. När vi kom hem till han höll hans storebror på att blanda drinkar han frågade om jag vill ha men då tackade jag för mig och gick och la mig.

Som sagt kommer bilder sen!
Håll ut.


ses i dimman

NU ska jag hem till mamma och fixa sminka mig. Vi ses i diman folks.

(pälsmössan får så klart hänga med!)


fest ikväll!

Hej på er!
Ikväll är det partiii! Ska snart börja göra v mig och välja kläder. Något säger mig att det kommer ta ett tag, uh! Har i vilket fall som helst bestämmt mig för att jag inte ska köpa kläder till fester utan ta plagg jag redan har i la closet ;)! Ni får se bild sen! Ja ska ju förfesta hos amandra med massa brudar det är mysigt. Vi ska nog äta pizza också, jag tåler ju inte men jag och Malin ska dela på kebabtallrik, mums!

Puss

trevlig fredag med Laura igår

Efter skolan åkte jag ju som jag skrev innan hem. Fixa lite här hemma, ja ni vet sånt. Sen vid fem åkte jag ner till asmundtorp och sen vidare emot stan. När jag sitter på Hantverkargatan kommer en va säger man punkare fram till mig och frågar var jag har köpt min pälsmössa och om den är "riktig". 
-Jag bara ehh, lindex den kosta 149:- kr ?
 -Hon bra bra då är den ju falsk, ja tänk så många djur som måste lida.

Jag menar liksom, tänk så hade jag sagt att den va riktigt för att ja ni vet skryta, så hade hon slängt färg på min som dem gör i Sex and The City filmen! Okej, det hade faktiskt varit lite kul.

Sen hade jag jätte mysigt hos Laura hennes föräldrar hade lagat god mat och sånt. Vi tog tåget till helsingborg gick och hämta ut biljetterna och sen vidare till tastyhouse, tur dem har naturgodis där alltså ;)! Sen satt vi  på 7-eleven och snacka skit innan bion började. Och ja vem träffar vi på bion? Om inte självaste Henrik Larsson , hahha stackars Laura hon trodde det var Zlatan. Och vad gör vi? Jo går fram och tar ett foto med honom, menar liksom måste ju ha bildbevis ;)

Som tur va när vi tog bussen hem träffade vi Jakob och Engan så dem väntade med mig i Landskrona tills jag blev hämtad. Inte så kul och stå där själv, kan ju bli våltagen och grejer! usch.

Pussssss

här är lite bloggar som jag följer

Kissies - Hon skriver en väldigt proviserande och alla varkar hata henne. Det jag inte fattar är varför folk läser hennes blogg. Jag löser den för att eh.. jag vet inte.. Ni hittar hennes blogg här i alla falla.

Desiree - Fattar verkligen inte varför jag läser hennes blogg! Hon är kanske 15, ja fråga mig inte.. här är hennes blogg.

Amir - Han har sveriges största gayblogg, hans blogg är faktsikt intressant att läsa eftersom han precis har flyttat hemifrån och så. Hans blogg har ni här
 
Isabella Lövengrip - Alla vet väl vem blondinbella är? Hon är nog den som har den mest inspererade bloggen. Lite tråkigt dock att h on beter sig som en 30 åring när hon är 18. Her is her blogg

Paow - läser inte hennes blogg så mycket, det var mer när hon bråka med desiree. Hennes blogg

Stina-Lee - Hon har världens sötaste blogg, och hon har små söta hundar och så har hon precis fått en bebis. Gillar hennes blogg jäääätte mycket!

Foki - Har en liten anurlunda blogg läser inte den så mycket iheller. Händer ibland. Här är den.

Rahlenfeldt - läser hans blogg för han är pinsam och rolig

Haha vist är jag ett litet bloggfrek?!
För att ni lättare ska hålla koll på alla bråk i bloggvärlden så finns det en blogg för det också ;) bra va!
Den heter falsksanning.blogg.se. Så nu kan ni hålla koll på alla bloggar precis som jag!
Puss på er!


nu är det fredagsmys!

Hej på er fredags människor!
Har precis haft retorik, toppen! Nu har jag svenska B och sen är det lunch tror jag. Sen har vi naturvetenskap,yes!
Efter skolan ska jag ner till stan och sola, funderar på om jag ska ligga eller stå.. uh undra vilket som tar bäst?Någon som vet? Jaja, sen ska jag hem städa lite och greja sen drar jag till Laura ska äta hos henne och sen ska vi och kolla på Fame, oh jag tycker den verkar sååå bra!

Haha vet ni vad som hände i morse föresten?
Jag kommer hem till Mamma& Stefan vid halv 7 på morgnarna nu när det är så kalt. Åker bil med pappa och sen tar jag bussen ( eller mamma skjusar mig hehe) Men dena helgen är mamma i Lindköpin? eller Jönköping? Orka att dem heter nästan lika dant? I alla fall, så kommer jag hem till Stefan som va hemma bara. Han verkar helt stressad så jag frågar om han har gått ut med bella, hade han inte hunit så jag va snäll att göra det.
Hahaha, en sak till när hon bajsa så ville inte hennes *host* tolle komma ut så hon blev rädd för den när den hängde där och dingla. HAHAHAHAHAH. Hej och välkommen till min bajs blogg btw ;) Vidare med morgonen, stefan sa att han redan va försenad så jag erbjöd mig att lämna Lovisa på dagis. Alltså det är alltid lika kul när hon lämnas (brukar ju åka med min mamma) asså seriöst ni ska höra vad dem så skitarna diskuterar värre än mig nästan! Och liksom jag är världedens bästa skitsnackare ;) Haha

Nu ska jag fortsätta att skriva innan jag glömmer vad jag precis läste..
Pusss


min blogg är ful

*snyft*
Ser ni hur ful min blogg är =(
Åh jag skulle hjälpa mamma med en grej så råkade jag förstöra den.
Någon som kan hjälpa mig?

katastrof

som ni märker har min blogg blivigt , liiiite anorlunda jobbar på det..

onsdag var det

Hej på er neerds.

Har precis gått en runda med Laura på rasten , och när vi kommer tilbaka fick vi reda på att det precis hade varit tjejslagge! typiskt att jag missade det.. hade varit perfekt att berätta för alla ( eftersom det enda jag gör är att snacka skit) ;d haha!

Idag står det mycket på to do listan!
Som till exempel:
Träna
ner i stan och bjuda isabella på fika
till salongen och bli klippt
Hem och plugga ( ja jag skrev faktiskt plugga nått får vi ju ha att göra)!
Grays

That´s my day! Puss på er nu

pälsmösa var det

Hej på er.
Förlåt för dålig uppdradering :( Men idag var jag bara i skolan ett kort tag och redovisade. Sen åkte jag ner till stan, kollade hur mycket pengar jag hade på mitt kort, köpte TRESemmé shampo och balsam. Passa även på att sola en 20- minutare ;) Och så klart köpte jag en pälsmössa på lindex, (alla andra har ju det liksom. Köper inte alls det för jag själv tycker det är fint!)

Efter det åkte jag hem till Oliver, eller ja han hämtade mig i asmundtorp. Åkte ner till asmundtorp igen senare för att kolla på någon match, träffade min bella fis där :) Sen hyrde jag och Oliver Johan Falk skit bra film! Ni som tycker om Beck & Walander kommer älska denna säger jag bara! Sen körde Oliver mig hem, och ja det är väl allt för idag.

Imorgon ska jag upp tidigt är ju ambassadör, så imorgon är västervång skolan vårt offer, ska försöka locka deras stackars 9or till att välja handel. Uh får se hur det går. Puss på er

 


me & pälsmössan , dock en aning photoshopad ;)

ser ni? TRESemmé flaskorna är jätte stora och inehåller två gånger så mycket som den adnra lilla brevid. Dem kostar 90 :- på city gross och delar man då det på två blir det ju 45 :- (se hon kan!) Och det är ju vad en vanlig shampo flaska kostar. Asså man får balsam på köpet, toppen! Sa ju att jag skulle bli ekonomisk! Inte jag som betalar dem men endå =)


perfekt present

Så allihopa nu vet jag vad jag önskar mig när jag fyller 18 :) bra va.
Är ju bara 10 månader dit liksom! Bra att vara ute i god tid!
önskar mig i alla fall en hund , aw så mysigt min egna vovve:)
så kan bella ha den som kompis och så kan jag ta med den över allt (utom i skolan då) Bra ide va! Yes , so now you know ;)


skolfoto


bjuder på skofotot. längst upp från vänster:
nicky, aida, bella , jag doaa :)

skidresa ?

God kväll.
Nu är jag hemma , wiho va hos min älskling innan och han vill ha med mig att åka skidor. Liksom jag? jag kan fan inte ens åka pulka, enda gången jag har åkt skidor var föra gången när vi var på vallåsen med skolan. Men det gick ju sådär.

Ljög om min vikt och grejor så skidorna åkte inte av när jag trilla. Fastnade mitt i backen och kunde inte komma ner eller upp.. hahaha som jag skrattar när jag tänker på det. Åkte sån jävla knapplift och min ena skida åkte och sidan och eftersom jag ljög om min vikt så åkte inte skidorna av, herrejävla gud alltså. Sen åkte jag den STORA liften upp helt själv och dom jävla backarna blev bara större och större. Viste inte att man skulle dra ner en sån järn grej. Kommer ihåg att jag tänkte att deta är ju skitfarligt man kan ju trilla ner hur lätt som helst. Ja massa annat ialla fall.

Men har ni tips om skidresor efter vecka 45 så är det bara att skriva en komentar :)
pusss på er


bilder från skolan


laura, glad hon är!

amanda också (:

jag och bella fisen

bilder från skolan


laura, glad hon är!

amanda också (:

jag och bella fisen

uppdate från rockfesten


en glad emelie, jenny och laura

det första jag kollar på på dena bilden är våra bhar , haha


jag och jeppe, fint med rött lepsitck va?

en kul eftermiddag

Hej.
hela morgonen har jag tvingat laura och amanda att sitta och lyssna på politik, haha. Synd om dem. Men jag tyckte det verka intressant laura sa till mig :

- Du behöver ju inte ens vara här, det är ju vår lektion och vi vill inte ens vara här.

Men jag tyckte det var kul! När vi diskuterade i grupper tyckte en av polikerna att jag verka intressant och sa att hon ville prata mer med mig. Sen efter diskutionerna var det dags och lyssna igen, och då gav hon mig micken och sa att jag skulle säga vad jag tyckte. Men jag blev helt paff och ville inte säga något.

Men hon fick mitt nr, och förmodligen ska jag med på en ambasadör- weeken och bli cotchad till att bli en bra ledare. Något jag tycker ska bli kul.

Nu har jag NK kvar sen träning efter skolan. puss


..


söööndag

Hej!
Tänker inte skriva att jag har uppdraterat dåligt för det har ju varit helg ;)
Rockfesten igår va helt okej. Hehe laura hatar mig nog men det är sånt jag får leva med tyvärr..
Tror jag och Oliver soman vid två typ, viste inte hur vi skulle komma hem från landskrona, tog ju bussen dit från glumslöv. Men så kom min smarta pojkvän på att vi kunde ringa till ***** och fråga om han kunde vara taxi och klart kunde han ;) toppen!

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, hyrde film innan idag och den va bra. Och precis soma alla andra söndagar åt jag skräpmat ;D gooott blev kebabtallrik idag, mumsigt värre! orka dock bara halva men men.

 Nån mer än jag som får dåligt samvete om man inte äter upp allt på tallriken när man har betalt för maten?

nog om det.
min bästa lillasyster har precis gjort saft åt mig.

bild på mig och matilda eftersom hon jag och isabella fikade i fredags!





uppe med tuppen!

God morgon! Har nästan precis gått upp eller ja för en timme sen ungefär. Sitter med Lovisa och kollar på disney channel haha, den är faktiskt ganska kulig. Nu ska jag snart gå och göra frukost till mig och emma. När isabella har vaknat ska jag bort till salongen och färga min utväxt, toppen.
Sen vi sex ska jag och oliver in till stan på förfest, och sen bär det av till glumslöv på rockfest! Woho, blir säkert jätte kul!


hon kryper över bordet bara för att se sig i webben, hah

Nu gör vi det igen!

För två årsen var jag och några kompisar från min gamla skola (asmpundtorp) med i night cup. Det är en cup som alltid har varit för vuxna men som finns för ungdomar nu. Det som är roligt med night cup är att man får göra sitt eget lag. Tröjan ni ser på mig på bilden nedanför gjorde vi tex själv. Vi hade sjukt kul den kvällen! Synd bara att jag inte hållde måttet och svimma i finalen. Haha inget farlig var bara pga min gluten. Men deta året ska vi vinna!

Har typ värsta elit laget , mohaha. Den ända vi har med nu som inte spelar fotboll är jag? Hah kan inte bli bättre. Längtar till den 28/10! Yes, kommer ni och hejar på oss då? Förra gången vi var med hade vi maskottar med oss, eller ja översminkade losers som inte ville spela så dem kom på att dem kunde vara maskottar? Haha så sjukt löjligt egentligen. Men kom dit och heja på oss ! =)

Och en annan bra grej är också att vi blir sponsrade av isabellas mamma och hennes företag Solid hair. Mycket snällt. Så vårt lag ska heta team solid hair , grymt va ;) ?


tror typ jag gjorde mål här mot glumslöv, kom ju två förra gången. Denna gången ska vi vinna!


Nu är jag nöjd nöjd nöjd

Efter min enda lektion igår i skolan tog jag 241 till famor :)
Vi åkte till nova och gick där i si sådär 3 timmar, hittade lite smått och gott , haha.
Jag älskar min farmor! Hittade också en jacka. Kommer nog bilder ikväll.

Annars gjorde jag inte så mycket igår, va med oliver ett tag. Sen somnade jag kl halv tio haha, ja va sååå trött. Tar på krafterna att gå på nova.

tyckte det var dax med en bild

Men eftersom stefan inte har några på sin data (nya) så lägger jag upp denna så länge. En fint verk hampus gjorde på mig i cypern för typ två årsedan. Haha måste jag skriva att jag sov..

Nej nu ska jag iväg , ni få ha det så bra!
Jag vet att jag kommer ha det bäst idag!
Pussilus


LKDKIU

skönt att allt löste sig :) tur man han riktiga vänner som förstår en! Puss på dem. Nu har jag pratar klart i tel och snart är fråga olle slut. Då är det daxs att ringa min babe. Sen imorgon är det tordag och vad händer då ;) ? hemllliiigt.

puSSLUUSI

vad är deras problem?

IH. Håller på att koka nu blir så sjukt irriterad på vissa människor!
S k a f f a e r e t t e g e t l i v.
Gör jag något, typ kramar någon jag kanske har bråkat med, ojj va inte dom ovänner? OOOO, nej herre gud nu har vi något att snacka om en månad fram, haha. So what om jag och Lotten inte är vänner? eller blir vänner? not your problemos. Utan mitt tack så mycket :)
Puss på er idioter

blev så jävla rädd


ni lämnar inte mig?

Jag vet, jag suuuger på att blogga. Thats life. Har så mycket i skolan nu.. (eller inte). Men ibland känner jag helt inte för det. Hela helgn har gått ialla fall. Fredagen vad bara mys & väla och sen på lördagen stack jag natha, olivers mamma och olivers lillebror och min gudmor till ullared :)  Handlade itne så mycket försöker ju spara mina pengar så jag ska kuna shoppa loss i stockholm ;)! hehe. Men köpte ett nit skärp där för 40 spänn, what liksom? Sen köpte jag också saker till min scrapbook, lite annat också. Men är ganska nöjd när jag skriver att jag bara handla för 400 :) gött!

I söndags gjorde jag ingeting, var bara hemma och städa och greja lite. Måndags hände inte så mycket, eller jo åkte till helsingbor med laura och leta efter jacka men hittade ingen :( Hittade ett par mocka vantar :) nöjd! 

Så under dena helgen har jag gjort av med 700 kr inte så farligt, behöver ju vantar och andra grejer liksom.
I går var jag med min älskling, vi åt macdonalts, mumsigt. Men från och med NU ska jag inte lägga pengar på mat, så onödigt det finns ju alltid mat hemma liksom? Jag har inte skrivit att jag har godis löfte med mamma va? får 300 kr om jag håller det till julafton :D woho. Emma har också det, brukar dock vara jag som bryter det, suck.

Nej nu ska jag snart in till stan med natha, får se vad vi hitta på ska möta henna där. Skulle ju inte lägga pengar på mat, hur gör man då om man ska fika? Räknas en kaffe för 15 kr? i don´t think so. Så nu ska jag försöka fåtag på natha! PUSIIILUUSSISS.

kamera någon?

  

Fin rosa kamera! Den har 6.0 mega pixlar vad det nu betyder? Den är rosa i alla fall ! =) Den kostade 1300:- som ny för typ två år sedan? Någon som är sugen?

Pris : 300 :-

data något?

Min gamla fina data :) mutcho love till den! HAha Men nu när jag har min liiiiill söta istället. Den måste ha sladd inkopplad annars dör den. Men annars funkar den bra, inte västa räser datan men helt okej. Sugen n55ågon?

Pris : 500:-


jag vet jätte dåligt på att blogga i helgen..

Men jag har gjort så mycket annat och har inte hunnit :) kommer update sen för er som inte kan sluta läsa min blogg helt enkelt :) vist är den bra?

Kommer snart lite grejer som jag lägger upp under bloppis kategorin.
puss så länge


hon trodde hon gick vidare! haha


vad är fel på flygande jakob?

På vår skola heter det flygande jacib. OK?

jag provar farmorsklänningar

För ett tag sedan när jag och emma var hemma hos farmor började vi prova hennes kläningar. Det sluta med att jag somna tvärs över dubbelsäng mitt bland alla kläningar. Är man lycklig då eller? hehe Ni får i alla fall några smaskiga bilder. Måste bara berätta att min farmor har typ size 0 och alla kläningar passa inte mig ;) haha så kul vi hade den dagen alltså.






det kliar i mina fingrar!

Så nu har jag inte handlat någoting dena veckan mer än mitt rosaarmband, men räknas det? När jag och isabella var i stan igår såg jag ett par snygga mocka vanta på lindex och en skit snygg tröja!
Se om kan hålla mig.. som sagt det kliar i fingranra och pengarna i börsen vill bli slösade.

Men nu är det morgon i alla fall :) farmor ringde och väckte mig. Tyvärr sålde jag ju jackans om hon ockås ville ha.

- har du kvar den görnajackan?
-va, ne jag sålde den igår dom bjöd också 500
-men emelie då skulle du ringt till mig så hade jag ökat, det är så man gör i budgivning.                                    
-no shit.


RSS 2.0